Kategorier

Meny

Konto

Se gulvet før du velger

Det er enklere å forestille seg hvordan et gulv vil se ut hjemme hvis du ser det i en setting. Flere av gulvleverandørene har løsninger på nettet som gjør det mulig for deg å se gulvene i et ferdig rom – eller i ditt eget!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Se gulvet før du velger

Foto: Gerflor, RBI Interiør, Tarkett, Forbo Flooring, Golvabia

Går du med tanker om å legge nytt gulv? Det finnes helt utrolig mye å velge mellom, og det kan være vanskelig å bestemme seg. Men det finnes verktøy som kan gjøre valget noe enklere. Både Gerflor, RBI Interiør, Tarkett, Forbo Flooring og Golvabia har nettbaserte verktøy, der du kan visualisere hvordan ulike rom vil se ut med forskjellige gulv. Da er det bare å sette i gang – kanskje finner du drømmegulvet!

Gerflor

Dele på Pinterest Prøv deg fram med ulike gulvtyper og dekorer i Gerflor sin løsning.

Prøv deg fram med ulike gulvtyper og dekorer i Gerflor sin løsning.

Gerflor har en løsning der du kan velge mellom mange ulike gulv, i mange ulike dekorer, og se hvordan de vil se ut i ulike rom, som stuer, spisestuer, kjøkken, soverom, bad, barnerom, kontor og entré. Du kan også velge å laste opp bilder av din egen bolig, og se hvordan gulvene vil se ut blant ditt eget interiør.

Prøv Gerflor sitt gulvverktøy

RBI Interiør

Dele på Pinterest Sett farge på vegger og møbler også, for å se bedre hvordan gulvet står til interiøret.

Sett farge på vegger og møbler også, for å se bedre hvordan gulvet står til interiøret.

RBI gir også muligheten til å velge og vrake melding mange ulike gulv, og se de i ulike stuer, spisestuer, soverom, barnerom og på kjøkken. Her kan du i tillegg velge farge på vegg, Smartpanel og noen møbler. Slik blir det enklere å forestille seg hvordan gulvet vil se ut mot ulike farger. I denne løsningen har du også mulighet til å laste opp egne bilder av de rommene du ønsker.

Prøv RBI sitt gulvverktøy

Tarkett

Tarkett Roomdesigner er enkel å bruke, og du kan leke deg med mange ulike gulv og dekorer. I likhet med RBI sin løsning, kan du også her fargesette flere flater. Det gir deg større frihet til å se gulvene i kombinasjon med ulike interiør. Her kan du også splitte opp rommet, og legge to forskjellige gulv ved siden av hverandre, slik at du enklere kan sammenligne.

Prøv Tarkett sitt gulvverktøy

Dele på Pinterest Tarkett har en lur funksjon, der du kan splitte rommet i to, for å se to ulike gulv mot hverandre. Hvilket faller i smak?

Tarkett har en lur funksjon, der du kan splitte rommet i to, for å se to ulike gulv mot hverandre. Hvilket faller i smak?

Forbo Flooring

Forbo har også en egen løsning der du kan se gulvene i ulike settinger. De tilbyr romdesign både for prosjektmarkedet og for privatmarkedet. I likhet med de overnevnte løsningene, kan du også her velge mellom en rekke ulike rom og en rekke ulike gulv. For eksempel ved valg av linoleumsgulv, kan du prøve deg fram med forskjellige mønstre og måter å legge gulvet på. Også hos Forbo kan du laste opp egne bilder, så det er ikke noe problem å teste ut ulike gulv til din egen bolig her heller.

Prøv Forbo sitt gulvverktøy

Dele på Pinterest Hos Forbo kan du leke deg med ulike mønstre og måter å sette sammen gulvet på.

Hos Forbo kan du leke deg med ulike mønstre og måter å sette sammen gulvet på.

Golvabia

Golvabia har en tilsvarende løsning som de andre, og har den samme egenskapen som Tarkett, ved at du kan dele opp rommet i to, slik at du ser ulike gulv ved siden av hverandre. Vil du ha mørkt eller lyst gulv? Se hva som passer best.

Dele på Pinterest Golvabia tilbyr også en mulighet til å sammenligne to gulv.

Golvabia tilbyr også en mulighet til å sammenligne to gulv.

Gulvvelgere:

Gerflor

RBI Interiør

Tarkett

Forbo Flooring

Golvabia

 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]