Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Gjor det selv

Ny app for fargeeksperimentering

  Nordsjö
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
76 prosent av oss er redde for å velge feil farge under oppussingen. Med en ny app kan du teste ut et hundretalls farger på veggene dine uten å bruke en dråpe maling.

I 2013 gjennomførte malingprodusenten Nordsjö en undersøkelse som viste at 93 prosent mente at farger kan forandre vår sinnsstemning og gjøre oss lykkelige, men samtidig var mer enn 3 av fire redde for å velge feil farge. De har derfor utviklet et egen app, Nordsjö Visualizer, som skal hjelpe disse oppusserne med å tørre å ta mer farger inn i hjemmene sine. 

Du kan teste fargen på veggen helt
Du kan teste fargen på veggen helt "live".

- Vi tror at farger kan bidra til å skape positive sinnsstemninger. Derfor er vi nå glade for å lansere det perfekte verktøyet for å fremme våre kunders dekorative kreativitet og bidra til mer eksperimentering med farger, sier Jennie Åkesson, Nordic Brand Manager i Nordsjö.

Appen benytter teknikken «augumented reality», som gjør det mulig å se eget hus «live» i forskjellige farger. Den kan skille ut møbler og annen innredning fra veggene, og på en gjennomført måte male rundt dem når man flytter sin smartphone eller iPad rundt i rommet. Det er raskt og enkelt å veksle mellom ulike farger, og skulle man ønske å dele opp veggen i ulike felter, er det en egen maskeringstapefunksjon til den jobben.

- Etter å ha snakket med over 5 000 kunder, designere og kunstnere, vet vi at de fleste av oss er enige i at det kreves selvtillit for å utrykke seg gjennom farger, og mange av oss er redde for å gjøre feil valg. Visualizer er utviklet for å lindre den redselen og åpne opp for kreativitet! sier Jennie Åkesson.

Appen er tilgjengelig i både AppStore og GooglePlay.

 

Nordsjö Visualizer

- Du kan bruke den både på smartphone og iPad

- Du kan finne den i AppStore og GooglePlay

- Du kan se ditt eget rom i valgfri farge - direkte!

- Du kan "male" veggene ved å peke på skjermen

- Du kan finne farger som passer møblene og tekstilene du allerede har

- Du kan lagre skjermbildene og dele dem med venner

- Du kan foreta øyeblikkelige fargevalg uansett hvor du er

- Du kan velge blant en stor mengde farger

- Du kan se en video som viser hvordan du kan gjøre prosjektet ditt mer levende

www.nordsjo.no

Les også Finn fargen på nett

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: