Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Enklere rengjøring får du ikke

KLAR-FERDIG: Den forfuktede vaskemoppen fra Jordan heter Malingsklar. Den kan monteres på et slipebrett med forlengerskaft...   Jordan
Å gjøre godt rent før du maler kan utgjøre hele forskjellen mellom et godt og et dårlig resultat. En ny forfuktet vaskemopp gjør rengjøringen enklest mulig.

Alt malearbeid starter med å gjøre rent det som skal males. Å gjøre overflaten fri for skitt, smuss og fett, er det viktige første steget på veien til et godt sluttresultat.

– Det er utrolig viktig å vaske. God rengjøring av vegg og tak før du maler sikrer at malingen sitter skikkelig, og du unngår også gjennomblødning, sier Carina Jonsson hos Jordan.

LES OGSÅ: Forarbeid - gjør det viktigste først

Forvasken har aldri vær enklere enn nå! Du kan glemme sterke kjemikalier og blandingsforhold med vann, du slipper å dekke til gulvet og du trenger heller ikke å skylle etterpå. Flekker som ellers risikerer å skinne gjennom malingen, fjernes effektivt med engangsvasken.

Gjør rent 30 kvadratmeter

Malingsklar fra Jordan
KLAR, FERDIG, GÅ!: Det er ingen unnskyldninger lenger! Å vaske før du maler har aldri vært enklere.

Den forfuktede vaskemoppen kan monteres på et slipebrett med forlengerskaft, en tak- og gulvmopp, eller holdes i hånden, og er alt som skal til. Jordan Malingsklar består av to vaskeservietter med rensemiddel som gjør rent moderat skitne flater.

– En pakke er tilstrekkelig for inntil 30 kvadratmeter, avhengig av hvor tilsmusset underlaget er.  Du trenger ikke å skylle etterpå, og kan begynne å male straks overflaten er tørr igjen, sier Jostein Brekka, produkt- og kategoriutviklingsansvarlig hos Jordan.

Så enkelt er det:

Vaskemopp med borrelås
HEFTER: Vaskemoppen fester mot alle flater som har borrelås. Det gjør den enkel å både feste og fjerne.

1. Pakken inneholder to vaskemopper som er forfuktet, satt inn med et egnet rengjøringsmiddel, og klar for bruk. Moppene kan brukes på begge sider.

2. Moppen kan festes på alle flater med borrelås. Har du et slipebrett med forlengerskaft eller en tak-og gulvmopp fungerer det utmerket for vask av vegger, gulv og tak.

Tak- og gulvmopp
VIPPER IKKE: Jordans tak- og gulvmopp har vippesikring som gjør at platen holder seg horisontal også når den brukes i taket.

3. Er det mye støv eller smuss på veggen eller i taket? Dette fjerner du med en tørr mikrofiberklut før du bruker Malingsklar.

4. Vask over veggen. Ta noen raske drag over veggen eller taket med moppen.

 

 

Vaske vegg med forlengerskaft
NÅ OPP OG FREM: Sett slipebrettet på et forlengerskaft, så rekker du opp i taket og inn i hjørnene.

5. Forlengerskaft gjør det enkelt å komme til i taket.

Håndvask
HÅNDVASK: Vaskemoppen kan også brukes for hånd på flater der moppebrett ikke kommer til.

6. Vaskemoppen kan brukes på begge sider, og kan brukes for hånd når du skal vaske lister, vinduer og i hjørner.

7. Overflaten er nå rengjort, og du kan begynne å male. Jordan Malingsklar er testet av RISE (Research Institute of Sweden). Testresultatene viser at malingsklar minimerer risiko for gjennomblødning og sikrer god vedheft.

Mer informasjon

Jordan

Les også 21 tips til deg som vil male som en proff!

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: