Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Suveren til sprosser

Slitne vinduer går en god tid i møte. Sommeren er en god tid for å skrape, grunne og male.   Robert Walmann/ifi.no, Jordan
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Når vinduer, sprosser og andre små detaljer skal males, er det viktig med en pensel med presisjon.

Pene, eksakte linjer gir et godt resultat når du maler sprosser på vinduer eller andre smalt avgrensede flater. Når penselens bust er spiss, er det lett å styre malingen dit du ønsker, også på smale og trange områder. Du trenger ikke å bruke maskeringstape for å unngå å søle maling på vindusglasset.

<b>SUVEREN: </b>En trekantet pensel er et meget godt alternativ når man skal male sprosser og vinduskarmer. (Foto: Jordan)
SUVEREN: En trekantet pensel er et meget godt alternativ når man skal male sprosser og vinduskarmer. (Foto: Jordan)

Presis maling

<b>ULTIMAT PENSEL: </b> Med trekantet bust og behagelig grep blir maling av rette linjer, vanskelige hjørner og detaljer rene leken. (Foto: Jordan)
ULTIMAT PENSEL: Med trekantet bust og behagelig grep blir maling av rette linjer, vanskelige hjørner og detaljer rene leken. (Foto: Jordan)

Den trekantete penselen TriTech Presisjon kom i fjor høst som nytt produkt i penselhyllene. Den har høykvalitativ syntetbust, og kan brukes til både vanntynnede malinger og alkydprodukter, utendørs og innendørs.

– Den er fenomenal for sprosser. Du kommer til ordentlig inne i hjørner og kan male meget presist takket være den spesielle formen. Samtidig skraper den ikke vekk maling på høvlet underlag, slik at du er sikker på å få god kantdekk, sier produkt- og kategoriutviklingsansvarlig Jostein Brekka.

Sett lokket på

Håndtaket har tre grepsalternativer, og lengden på håndtaket er der slik at du har muligheten til å holde langt ute for å minimere vibrasjonene fra hånden når du maler.

Og plastemballasjen som beskytter busten, skal ikke kastes. Det fungerer nemlig som et smart lokk, slik at penselen kan oppbevares i tre døgn uten å tørke, hvis busten dyppes i maling før lokket settes på og penselen legges vekk.

<b>HJØRNE: </b>Skal du male noe som krever mye presisjon, som lister, vinduer, hjørner eller dekorative elementer, trenger du en pensel som er egnet til jobben. (Foto: Jordan)
HJØRNE: Skal du male noe som krever mye presisjon, som lister, vinduer, hjørner eller dekorative elementer, trenger du en pensel som er egnet til jobben. (Foto: Jordan)

Mer informasjon

Jordan

Les også Smart malerverktøy du ikke visste du trengte!

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: