IFI logo

Pensel for presisjon

Skal du male noe som krever mye presisjon, som lister, vinduer, hjørner eller dekorative elementer, trenger du en pensel som er egnet til jobben. I denne videoen kan du se hvordan en tatovør får hjelp av penselen når han skal male sitt kunstverk på veggen.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye penselen fra Jordan er spesielt egnet til presisjonsjobben. Den unike, trekantede TriTech-busten gjør at denne penselen er perfekt om du skal male mot eller på lister, i hjørner og på vinduer.

– Dette er en pensel som er spesielt utviklet av oss. Vi ønsket å lage en pensel som var spesielt egnet til presisjonsjobben. Den hjelper også nybegynneren til å få mer presisjon slik som en profesjonell maler har. Penselen har trekantet og spisset bust og langt, smalt håndtak som en kunstnerpensel. Kombinasjonen av dette gjør at du får en veldig god presisjon. Det er mye lettere å male rette linjer for eksempel inn mot lister, forteller Heidi Amundsen, produktansvarlig hos Jordan.

Se tatovør Chris Jansson teste den nye penselen i videoen fra Jordan.

Se flere bilder
KONTROLL: Penselen med TriTech-bust er særlig egnet for presisjonsarbeid, og gir deg kontrollen du trenger for å lykkes.

Foto:

KONTROLL: Penselen med TriTech-bust er særlig egnet for presisjonsarbeid, og gir deg kontrollen du trenger for å lykkes.

En stødig hånd

Når du maler på små områder er det om å gjøre å være stødig på hånden. Det hjelper denne penselen deg med.

– Håndtaket har tre grepsalternativer, og lengden på håndtaket er der slik at du har muligheten til å holde langt ute for å minimere vibrasjonene fra hånden når du maler, forklarer Amundsen.

Tørketid

Moderne malinger tørker raskere ut enn de gjorde tidligere, og det kan spesielt være et problem når det kommer til mindre pensler. Derfor kommer presisjonspenselen med en lettvint løsning, så du kan legge vekk penselen med maling uten å bekymre deg for at den har tørket inn når du kommer tilbake.

– Penselen kommer med lokk, slik at malingen ikke tørker ut i pausene. Ved å dyppe penselen i maling og lekke den tilbake i lokket, kan du oppbevare den i opptil 72 timer. Det er også veldig greit når det kommer til de små kaffe- og lunsjpausene, sier Amundsen.

Mer informasjon:

Jordan

Flere videoer fra Jordan

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.