Kategorier
Meny
Konto
Annonse
HappyHomes annons

Hold pensel, rull og humør i god form

cloud_download
fullscreen
 • Hold pensel, rull og humør i god form

  Foto: Chera Westman/ifi.no og Jordan

 • Hold pensel, rull og humør i god form

  Foto:

 • Hold pensel, rull og humør i god form

  Foto:

 • Hold pensel, rull og humør i god form

  Foto:

Når skaftet til malepenselen er klissete av halvtørr maling, og rullens fibre har klappet sammen, faller humøret raskt. Riktig oppbevaring kan sikre at både verktøyet og oppussingsgleden holdes vedlike.

Annonse

Noen sverger til plastfolie, andre til brødposer eller fuktige kluter. Men faktum er at det finnes bedre løsninger for oppbevaring av pensler og andre maleverktøy fra en dags arbeid til neste.

- Vi anbefaler å bruke en spesialpose for malerullen. Posen lukkes med snor, og passer til alle maleruller og pensler, sier Jostein Brekka, kategori og produktutviklingssjef hos Jordan.

Ved å dyppe malerullen eller penselen i maling før du pakker den i en spesialpose, vil verktøyet holdes fresht, til tiden er inne for neste strøk.

For flere verktøy
<p>I en Zip Green kan flere pensler oppbevares i vakuum lenge. </p>

I en Zip Green kan flere pensler oppbevares i vakuum lenge.

 - Har du flere verktøy som skal pakkes vekk, er Zip Green et meget godt alternativ. Denne beholderen lagrer flere pensler sammen i vakuum, slik at malingen ikke tørker, sier Brekka.

 Penslene puttes i et stativ i beholderne, og når lokket stenges og luften pumpes ut, kan penslene stå der i flere uker uten at malingen tørker.

- Ta penslene som de er når du har brukt dem, og putt den i beholderen. Da er de akkurat like gode neste helg, sier Brekka.

En god grunn

Penger brukt på gode oppbevaringsløsninger, er penger spart i nytt verktøy. Og dessuten er det morsommere å bruke en pensel med rent skaft, enn en pensel full av klissete, halvtørr maling.

- Disse spesialproduktene for oppbevaring er laget for en grunn. De gjør det mulig å oppbevare pensler og ruller uten at busten eller rullefibrene klemmes sammen eller malingen tørker, avslutter Jostein  Brekka.

 

Mer informasjon

Mer informasjon:

 

Beckers

 

Jordan

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]