Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Gjor det selv

En helmatt kraftkar til maling

  •  
  •   Publisert:
AVSTEMT Kjøkkendør og vindu i fargen Praline, veggene i Elephant Skin. (Foto: HanaStyle)   HanaStyle, Pure & Original Paint
Ultramatt, dødmatt, helmatt – kjært barn har mange navn.
Malt entrépanel
ENTRÉ Panelet i entréen er malt med Licetto i fargen Praline og tåler en trøkk. (Foto: Pure & Original Paint)

Malingene er nemlig mattere en noensinne, så for dere som drømmer om helt matte vegger, er det en fin tid dere lever i. En fellesnevner for disse overflatebehandlingene er at de ikke reflekterer lyset, en annen at de gir rolige overflater. Og at det igjen kan skape spennende interiører, er det mange bevis for.

Nytt tilskudd

Idar Stensvold i P&O
FORNØYD Idar Stensvold hos Pure & Original synes Licetto er et bra tilskudd til sortimentet. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

Den nederlandske malingprodusenten Pure & Original er fra før kjent for sine kalkmalinger. Nå har de supplert utvalget med den ultramatte, vanntynnbare malingen Licetto. Den er til bruk utendørs som innendørs, og fordi den tåler høy slitasje er den ikke egnet kun for private hjem, men også for offentlige bygg, som skoler, barnehager og institusjoner.

Dens motstandsdyktige overflate er enkel å holde ren, og gjør den ideell til bruk på overflater som rengjøres ofte.  

– Licetto er et kjærkomment tilskudd til vårt sortiment. Malingen har en matthet som mange vil ha, og i tillegg har den vanvittig bra slitestyrke. Du kan vaske den og virkelig slite på den uten at det gir synlige spor, selv på de mørke fargene, sier Idar Stensvold hos Pure & Original.

Malingen egner seg til bruk i alle rom, våtrom inkludert. Den er luktfri og kan påføres de fleste overflater, som betong, gips, treverk, mur, malte flater, tapet, glass og tekstil.

Vakkert, malt panel
FETT PANEL Dette ubeskjedne panelet er malt i fargen Old Wine. (Foto: Pure & Original Paint)

Alle farger til alle malinger

Matt på badet
PÅ BADET Matt og sterk – en uslåelig kombinasjon, med Licetto i fargene Cardinal Red og Wet Sand. (Foto: HanaStyle)

Pure & Original har ett, rikholdig fargekart med flere enn 180 egne farger, alle med naturlige fargepigmenter. Det å kunne velge samme farge på tvers av kvaliteter er i seg et stort pluss.   

– Vi er en fullsortimentsleverandør, med maling også til treverk. Et felles fargekart gjør det enkelt å mikse bruken av våre malinger. For eksempel er det lekkert å kombinere ultramatte Licetto med den matte kalkmalingen Fresco, som har en mykere, fløyelsaktig overflate, avslutter Stensvold.  

Dørmaling
VAKKERT Dør og vegg i samme farge og maling; Elephant Skin i Licetto. (Foto: HanaStyle)
Fargekombinasjon
SPENNENDE Vinduskarmen i farge Praline og veggen i Elephant Skin. (Foto: HanaStyle)

Mer informasjon

Pure & Original

Les også Lyst og mørkt i lekker balanse

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Gjor det selv

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: