Kategorier

Meny

Konto

En grønn bølge kommer!

Grønt er skjønt! Avslappende grønne farger tar opp konkurransen med gråtonene, nå som fargene for alvor er på vei inn i de norske hjem.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
En grønn bølge kommer!

Foto: Flügger

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Grått har fått konkurranse som den mest populære fargen å tilsette de hvite interiørene, nå som fargesetting igjen blir en folkesport i Norge.  En grønn bølge er på vei over landet. Det har allerede startet i Danmark, der en kulør ved navn Relaxed Green raskt har klatret på popularitetsstigen. 

Dokumentert etterspørsel

– En av våre store farger som vi spore de siste månedene, er denne grønne «Relaxed Green». Det er faktisk ganske morsomt å se den grønne bølgen dokumentert i forbruk og etterspørsel, forteller Lone Kisbye Bjørnslev, som er PR Manager i malingprodusenten Flügger.

– Som malingprodusent vet vi at de største fargene i salgsstatistikken alltid er lyse og hvite farger. Men dette er en av de første gangene på mange tiår at vi ser en kulørt farge i toppen av popularitetstatistikken. Det beviser bare at trendforskere og motebeslutningstakere ikke er helt ute å kjøre når de sier at den grønne bølgen er stor, sier hun. 

Dele på Pinterest Relaxed Green er raskt blitt en populær farge.

Relaxed Green er raskt blitt en populær farge.

Mer informasjon:

Flügger

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]