Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

En grønn bølge kommer!

Grønt er skjønt! Avslappende grønne farger tar opp konkurransen med gråtonene, nå som fargene for alvor er på vei inn i de norske hjem.

  • Fargen Relaxed Green har klatret raskt på popurlaritetslistene i Danmark,

    Foto:

  • Et avslappende interiør med farge i kombinasjon med hvitt. Her er det Flüggers Relaxed Green som står for fargen i inteirøret.

    Foto:

Annonse
Annonse

Grått har fått konkurranse som den mest populære fargen å tilsette de hvite interiørene, nå som fargesetting igjen blir en folkesport i Norge.  En grønn bølge er på vei over landet. Det har allerede startet i Danmark, der en kulør ved navn Relaxed Green raskt har klatret på popularitetsstigen. 

Dokumentert etterspørsel

Relaxed Green er raskt blitt en populær farge.

Relaxed Green er raskt blitt en populær farge.

– En av våre store farger som vi spore de siste månedene, er denne grønne «Relaxed Green». Det er faktisk ganske morsomt å se den grønne bølgen dokumentert i forbruk og etterspørsel, forteller Lone Kisbye Bjørnslev, som er PR Manager i malingprodusenten Flügger.

– Som malingprodusent vet vi at de største fargene i salgsstatistikken alltid er lyse og hvite farger. Men dette er en av de første gangene på mange tiår at vi ser en kulørt farge i toppen av popularitetstatistikken. Det beviser bare at trendforskere og motebeslutningstakere ikke er helt ute å kjøre når de sier at den grønne bølgen er stor, sier hun. 

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Flügger

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]