Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Brannvern

Artikler

Mus- og rotteprodukter kan være din venn i nøden. For har skadedyr først kommet seg inn i boligen din, kan de formere seg raskt.

Etter et par år med nedgang i antallet dødsbranner her i landet, ser det ut som om omfanget igjen er på vei oppover. Årsaken er uviss, men en lang, kald vinter med intens fyring kan ha noe av skylden. Vi vet at branner oppstår - det er viktig å sørge for å hindre eller forsinke spredningen.

Desember er tradisjonelt den verste brannmåneden. Ikke bare slurves det med brannsikring i både boliger og næringsbygg. Vi bygger også brannfeller.

Teknisk feil i strømanlegget fører i år til over 600 boligbranner her i landet. Hver tredje nordmann vet ikke at han selv er ansvarlig for kontrollen av el-anlegget i egen bolig. For dårlig informasjon fra det offentlige, mener If.

Oslo (NW): Ved brann kan rengjøringen etter bruk av et pulverapparat bli mer kostbar enn selve brannen. - Boligeiere bør skifte ut pulver med skumapparat eller husbrannslange, mener sikkerhetsekspert.

Finn din nærmeste