Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
For gårdeier

Din innsats kan redde liv og minimere skadene

  •  
  •  
Flatpakkebolig for ungdom: Slik blir de 16 boligblokkene på Salmakertunet i Ski kommune seende ut. Leilighetene forbeholde...   Bilder av:
Brann er ved siden av vannskader den absolutt største skadeårsaken for både forsikringsselskaper og deg som eier en eiendom.

Om liv går tapt og omfanget av skadene avhenger ofte av hvordan gårdeieren har forberedt seg. Har du vært aktsom nok?

HMS-strategi

Mye må du selv påse at er i orden. Du må ha evakueringsplan, gjennomføre brannøvelser, sørge for godkjente rømningsveier og mye annet. Kort sagt må du ha en HMS-strategi som også inkluderer brannvern i virksomheten.

Brannvern

I følge tall fra Norsk Brannvernforening er norske borettslag skremmende dårlige når det gjelder å gjennomføre brannøvelser og få har utarbeidet evakueringsplaner. Hvordan er det med resten av branntiltakene? På disse sidene skal vi gi deg noe påfyll om hva du kan gjøre innen brannvern – enten du er en profesjonell gårdeier eller om du er utøvende gårdeier som medlem i styret i et borettslag eller sameie.

Tips fra malermesteren

Her vil du også se at malermesteren kan hjelpe til med flere brannsikringstiltak. Tiltak som forsinker brannutvikling slik at brukerne/beboerne kan evakuere trygt og som hemmer spredningen av brann inntil brannvesenet rekker fram til bygningen din.

Mer informasjon

www.brannvernforeningen.no

Les også Har du riktig brannslukker?

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer For gårdeier

Beckers annons

Nyeste artikler