Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Tranquil Dawn er årets farge 2020 fra Nordsjö

  Nordsjö
Tranquil Dawn, en dus grønnfarge inspirert av stemningen ved tidlig morgengry, er valgt til Årets Farge 2020 av Nordsjös fargespesialister.

Mer informasjon

Dette er ikke en nyskapende wow-farge, men en veldig god og anvendelig farge egnet i alle typer rom, sier Mette Dahl i forbindelse med lanseringen.

Tranquil Dawn slippes ikke alene, men som en fellesnevner i fire ulike paletter. Fargene er definert av Nordsjös fargespesialister, som er et team av internasjonale designere. De diskuterer de siste globale trender som kommer til å påvirke oss, og omsetter denne innsikten til fargepaletter som gjenspeiler trendene, og som vi vil omgi oss med det kommende året.

En god farge

– Vår trendforskning viser at mennesker ønsker å vise mer omtanke, være lekne, søke etter mening samt være kreative. Disse ønskene danner grunnlaget for årets farge, og våre fire fargepaletter som inneholder både dempede og mer lekne farger, sier Ann-Charlotte Linde, Colour Manager i Nordsjö.

Fire paletter

Årets farge 2020 fra Nordsjö
CREATIVITY: Dette er den varmeste, tyngste og mest frodige paletten. Her framstår Tranquil Dawn som en svalende kontrast. Nordsjö

Tranquil Dawn forandrer seg, og oppleves forskjellig alt etter hvilke farger den kombineres med. Den passer både som hovedfarge og aksentfarge, og bidrar til ulike stemninger. De fire palettene, Care, Play, Meaning og Creatvity, har fått navn etter stemningen de er inspirert av.

Paletten Care er en myk og luftig miks av nøytrale farger, som er inspirert av disige vårmorgener.

Den litt mer lekne Play er en sjarmerende og levende palett, som bringer den vakre energien fra en klar sommerdag.

Den minimalistiske Meaning er en palett med rene og myke toner, som minner om den klare og skarpe horisonten på en kald vinterdag.

Paletten kalt Creativity er den mest mettende paletten, med de krydrete intense tonene til en varm høstdag.

Årets farge 2020 fra Nordsjö
CARE: Dette er paletten for deg som trives i en frisk og mild atmosfære. I dette soverommet våkner du til en herlig vårmorgen året rundt. Nordsjö
Årets farge 2020 fra Nordsjö
PLAY: Vil du ha et rom som oser av fart og energi så er Play paletten å vurdere. Sterke kontraster skaper liv, og årets farge har rollen med å dempe helheten. Nordsjö
Årets farge 2020 fra Nordsjö
MEANING: Rosa er hentet ned fra vinterhimmelen i nyanser som passer perfekt i selskap med Tranquil Dawn. Nordsjö

Slik finner du fargen

Årets farge 2020 fra Nordsjö
COLOUR TESTER: Har du lyst til å teste den nye fargen hjemme, så er Nordsjös Color Tester den enkleste måten å gjøre det på. Nordsjö

Kanskje Tranquil Dawn er nettopp den fargen du har ventet på. Det kan du enkelt teste ut, for fargen finnes i Nordsjös Colour Tester-sortiment. Colour Tester får du kjøpt hos din Nordsjö-forhandler eller på www.colourtester.no. Med den kan du enkelt prøvemale, og se hvordan den passer med hjemme hos deg. Mer informasjon om årets farge 2020 finner du på Nordsjo.no.

Dette ble brukt:

Årets farge:
  • Tranquil Dawn – NORDJSÖ
Les også Grønt på grønt er helt naturlig

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons