IFI logo
Se flere bilder
Så enkelt finner du riktig farge

Foto: Nordsjö, Kenneth Jansen og Robert Walmann/ifi.no

Så enkelt finner du riktig farge

Med minirullen «Colour Tester» finner du din farge på rekordtid.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Å finne den rette fargen til veggen kan være en lang prosess. For det er ikke enkelt å vite hvordan fargen vil oppføre seg på veggen, eller hvordan lysforholdene vil påvirke resultatet. Derfor maler vi oppstrøksprøver. Det kan fort resultere i mange halvfulle spann med maling − stor innsats med lite resultat, og unødig bruk av penger. 

Men det var før.

Ruller rett på

Nå har malingsprodusenten Nordsjö gjort jobben mye enklere. De har utviklet en minirull som også inneholder nok maling til at oppstrøksprøven blir perfekt. Her snakker vi et «alt-i-ett»-produkt som alle kan bruke.

− Ja, det er bare å rulle rett på veggen. Du trenger ikke vaske eller forberede noe som helst. Og når du har rullet prøven ferdig, kan du trygt kaste den i søpla. Denne testeren er godkjent som restavfall, forteller Kenneth Jansen, distriktsansvarlig hos Nordsjö.

Se flere bilder
Nordsjö Colour Tester

Foto: Nordsjö

VALGETS KVAL: Det er ikke lett å vite hvordan fargen vil oppføre seg. Derfor bør vi prøvemale. Med fargetesteren fra Nordsjö blir jobben enkel og billig.

Lager liv i butikken

Han selger Nordsjös produkter fra Trøndelag og nordover. Han erfarer at også butikkene har lagt sin elsk på den lille fargetesteren.

− Jeg vil trekke frem XL Bygg i Sortland. De har skapt en «levende» vegg der de viser hvor smart denne testeren er. Butikkens fargeansvarlig bruker produktet til å skape dekorative og inspirerende prøver som inspirerer kundene. Du får også Årets Farge 2019; «Spiced Honey» som Colour Tester. Her i butikken har de malt en hel vegg i denne fargen, for å vise kundene hvor fin denne fargen er. Jeg er stolt av hvor kreative de er i den butikken, sier Jansen. 

Se flere bilder
Test fargen før du maler

Foto: Kenneth Jansen

FOR KUNDENE: Hos XL Bygg på Sortland viser de kundene hvor enkelt det er å finne riktig farge med Nordsjö «Colour Tester». Veggen er malt i Årets Farge Farge «Spiced Honey».

Fordi du fortjener det

Han mener flere butikker burde gjøre som butikken på Sortland.  

− Fordi kundene fortjener å se hvor smart dette produktet er. Tenk deg hva du sparer av tid og penger. Før måtte vi kjøpe en halv liter maling og vi brukte bare en desiliter. Nå kan kundene kjøpe en miljøvennlig, effektiv og ikke minst billig fargetester som også er moro å bruke, sier han og legger til at Nordsjö «Colour Tester» finnes i de 48 mest populære fargene pluss Årets Farge «Spiced Honey».

Minirullen kan kjøpes både i nettbutikk og hos fargehandleren, og koster under en tredvelapp.

Se flere bilder
Oppstrøksprøve

Foto: Nordsjö

I BUTIKK: Se etter dette stativet neste gang du er hos fargehandleren. Du kan også bestille «Colour Testeren» på nett: www.colourtester.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.