Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Så enkelt finner du riktig farge

cloud_download
fullscreen
 • Så enkelt finner du riktig farge

  Foto: Nordsjö, Kenneth Jansen og Robert Walmann/ifi.no

 • Så enkelt finner du riktig farge

  Foto: Nordsjö

 • Så enkelt finner du riktig farge

  Foto: Kenneth Jansen

 • Så enkelt finner du riktig farge

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

Med minirullen «Colour Tester» finner du din farge på rekordtid.

Annonse

Å finne den rette fargen til veggen kan være en lang prosess. For det er ikke enkelt å vite hvordan fargen vil oppføre seg på veggen, eller hvordan lysforholdene vil påvirke resultatet. Derfor maler vi oppstrøksprøver. Det kan fort resultere i mange halvfulle spann med maling − stor innsats med lite resultat, og unødig bruk av penger. 

Men det var før.

Ruller rett på
Nordsjö Colour Tester

VALGETS KVAL: Det er ikke lett å vite hvordan fargen vil oppføre seg. Derfor bør vi prøvemale. Med fargetesteren fra Nordsjö blir jobben enkel og billig.

Nå har malingsprodusenten Nordsjö gjort jobben mye enklere. De har utviklet en minirull som også inneholder nok maling til at oppstrøksprøven blir perfekt. Her snakker vi et «alt-i-ett»-produkt som alle kan bruke.

− Ja, det er bare å rulle rett på veggen. Du trenger ikke vaske eller forberede noe som helst. Og når du har rullet prøven ferdig, kan du trygt kaste den i søpla. Denne testeren er godkjent som restavfall, forteller Kenneth Jansen, distriktsansvarlig hos Nordsjö.

Lager liv i butikken

Han selger Nordsjös produkter fra Trøndelag og nordover. Han erfarer at også butikkene har lagt sin elsk på den lille fargetesteren.

− Jeg vil trekke frem XL Bygg i Sortland. De har skapt en «levende» vegg der de viser hvor smart denne testeren er. Butikkens fargeansvarlig bruker produktet til å skape dekorative og inspirerende prøver som inspirerer kundene. Du får også Årets Farge 2019; «Spiced Honey» som Colour Tester. Her i butikken har de malt en hel vegg i denne fargen, for å vise kundene hvor fin denne fargen er. Jeg er stolt av hvor kreative de er i den butikken, sier Jansen. 

Test fargen før du maler

FOR KUNDENE: Hos XL Bygg på Sortland viser de kundene hvor enkelt det er å finne riktig farge med Nordsjö «Colour Tester». Veggen er malt i Årets Farge Farge «Spiced Honey».

Fordi du fortjener det
Oppstrøksprøve

I BUTIKK: Se etter dette stativet neste gang du er hos fargehandleren. Du kan også bestille «Colour Testeren» på nett: www.colourtester.no

Han mener flere butikker burde gjøre som butikken på Sortland.  

− Fordi kundene fortjener å se hvor smart dette produktet er. Tenk deg hva du sparer av tid og penger. Før måtte vi kjøpe en halv liter maling og vi brukte bare en desiliter. Nå kan kundene kjøpe en miljøvennlig, effektiv og ikke minst billig fargetester som også er moro å bruke, sier han og legger til at Nordsjö «Colour Tester» finnes i de 48 mest populære fargene pluss Årets Farge «Spiced Honey».

Minirullen kan kjøpes både i nettbutikk og hos fargehandleren, og koster under en tredvelapp.

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
[Some text some message]