Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

HappyHomes annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Slik gjøres det

Underkategorier

Artikler

Sommerfest, dåp, konfirmasjon eller bursdag. Festlighetene står i kø. Med tapet på bordet er det lite som skal til for å løfte stemningen.

Selvrensende maling sørger for at huset holder seg pent lenger. – Denne malingen gir også overlegen glans- og fargestabilitet, sier Anders Hvinden.

Der huset møter bakken er det ofte fuktig. Grunnmuren har lett for å bli skitten og befengt med alger. Med sopp- og algedreper holder den seg fin lengre.

Taket på huset har stor estetisk gjennomslagskraft. Hvis du maler fasaden, men lar den gamle taksteinen være, kan hele inntrykket av velstelt hus forringes.

Du kan spare mye penger på å male fasaden. Når du fortløpende holder vinduer og kledning i god stand, slipper du kostbare utskiftinger som resultat av at forfallet har gått for langt.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

interiorkupp annons