Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Slik gjøres det

Underkategorier

Artikler

Beis er en transparent behandling, der tremønsteret skal synes gjennom fargen. Det er en litt annen teknikk å påføre beis enn maling. I denne videoen kan du se hvordan du beiser nytt, ubehandlet panel.

Én ting alle som pusser opp bør ha, er et forlengerskaft. Enten prosjektet ditt er ute eller inne, vil det spare deg for mye tid, krefter og ryggproblemer.

Når var sist du vasket håndtaket på døren inn til badet? Eller tok en titt inn i stekeovnen? Eller rengjorde servantarmaturen? Det er nok mange av oss som er skyldige i å vaske disse stedene litt for sjeldent. Her er seks steder du nok kunne vasket oftere.

I dag er dagen for å sette farger i fokus. Det er nemlig Fargedagen! Finn fram noen gamle hagemøbler, litt maling, pensler og ruller, og bli med på gjenbruksdugnad samtidig som du setter farge på utemiljøet.

Stadig flere velger heldekkende teppe på gulvet, men ikke alle tenker på at teppet er det siste som skal på plass når rommet pusses opp.

Det er straks klart for Fargedagen 2018. Torsdag 3. mai braker det løs, og det er på tide å sette farge på utelivet. Gjør deg klar – her får du noen gode tips som kommer godt med når du skal male hagemøblene!

Ikke kast – gi heller gamle møbler og andre gjenstander nytt liv med nye farger. Det er noe av budskapet når ifi.no inviterer til gjenbruksdugnad på Fargedagen 3. mai.

Linoljesåpe er et naturmiddel med flere bruksområder enn du kanskje kjenner til. Primærbruken er til å såpeskure gulv, men at midlet også et vidundermiddel mot tørre hender, visste du kanskje ikke.

Flere artikler

Finn din nærmeste