Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Selvlysende maling på barnerommet

  •  
  •   Publisert:
Bonne Nuit! Her kan barna sove søtt.   Inhouse Group/Owatrol
Er det ikke alle barns drøm å sove under en stjernehimmel eller skrive hemmelige beskjeder som lyser i mørket? Ta leken ett skritt lenger med selvlysende maling!
Selvlysende maling på barnerommet
BONNE NUIT! Her kan barna sove søtt. Inhouse Group/Owatrol

På barnerommet er det rom for lek og moro. Her kan man skeie ut litt ekstra og virkelig ha det gøy med oppussingen. Og hva er vel mer morsomt enn selvlysende maling?

– Lumineuse selvlysende maling er veldig populær sammen med de andre Oxi-produktene Tavlemaling og Magnetmaling, sier Kjersti Alm hos Inhouse Group, som er leverandør av Owatrol i Norge.

Perfekt for barnerommet

Malingen er selvlysende, transparent og matt, og perfekt til dekorative effekter, særlig på barnerommet. Det følger også med sjablonger, som gjør malejobben enda enklere.

– Den er perfekt til dekorasjoner, hemmelige tegn og følgepiler på alle typer underlag, både malte og umalte. Sånn sett er den ideell for å skape selvlysende overflater hvor som helst i hjemmet, men da særlig på barnerommet, sier Alm.

Malingen må selvsagt «lades» med dagslys før den lyser i mørket. Hvis den «lades» i 8 timer vil den lyse i mørket i omtrent 4 timer. Og når den ikke lyser i mørket, har den en lys gulhvit farge om dagen.

Selvlysende maling på barnerommet
KREATIVT: Lag kreative dekorasjoner på barnerommet med malingen som lyser i mørket! Inhouse Group/Owatrol

Mange bruksområder

Lumineuse selvlysende maling fra Owatrol.
Lumineuse selvlysende maling fra Owatrol. Inhouse Group/Owatrol

Den selvlysende malingen kan brukes til mer enn bare moro. Fordi den kan brukes på alle typer underlag, kan du for eksempel male i trappen, slik at det blir enklere å se trinnene når det er mørkt. Og det er kjempeenkelt å gjøre!

– Malingen påføres i ett fyldig strøk eller to tynnere strøk. Bruk malerpensel eller svamp til sjablonger. Selv har vi fått aller best resultat de gangene vi har brukt sjablongene som følger med i lokket, forklarer Alm.

Dette er garantert noe ungene vil like! Ta de med på moroa, og lys opp barnerommet på en ny måte.

Dette ble brukt:

  • Lumineuse selvlysende maling – OWATROL
Les også Fargerikt barnerom uten knallfarger

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: