Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Personlig og bærekraftig med teppegulv

Kreative, innovative gulv som speiler identiteten til huseier øker i popularitet. Med teppefliser er det store muligheter til eget design av gulvet, samtidig som du velger et bærekraftig produkt.

cloud_download
fullscreen
 • <b>MATT OG BLANK: </b> «Metallic Shades» lar arkitekter og designere eksperimentere med blanke og matte effekter.

  Foto:

 • <b>I STORT OG SMÅTT: </b>Flisene kan brukes som én enkelt farge på en stor flate, eller kombineres for å skape soner og overganger mellom rom.

  Foto:

 • <b>METALLEFFEKT: </b>Hver farge er tilgjengelig i to ulike fliser med forskjellig intensitet av metallgarn.

  Foto:

 • Personlig og bærekraftig med teppegulv

  Foto:

 • Personlig og bærekraftig med teppegulv

  Foto:

 • <b>FLERFARGET: </b>Pixelate er tilgjengelig i åtte farger. De flerfargede nøstene gir arkitekter og designere mulighet til å matche fargene til øvrig interiør.

  Foto:

Annonse
Annonse

Innovative og bærekraftige gulvløsninger kan speile personligheten og gi kreativiteten fritt utløp over en stor og fremtredende flate.

Tarkett er en av de største gulvprodusentene i verden og markedsfører i dag hele funksjonsløsninger for offentlig miljø, i tillegg til både gulv og vegg for hjemmemiljø. Desso, som er en del av konsernet, dobler nå teppekonseptet «Make it Your Own» og lanserer to nye kolleksjoner; «Pixelate» og «Metallic Shades».

Bærekraftig

BÆREKRAFT: «Make it Your Own» tekstilgulv er et svar på den økende etterspørselen etter unike løsninger, der personlighet, kreativitet og identitet får utfolde seg.

Flere farger og metalltråd

Skape soner

I STORT OG SMÅTT: Flisene kan brukes som én enkelt farge på en stor flate, eller i kombineres for å skape soner og overganger mellom rom.

«Pixelate» består av teppeflisene med myk fargegradering med overgang mellom ensfarget og flerfarget garn. Teppeflisene legges tilfeldig, og fargegraderingen vises i forskjellige retninger. Det flerfargede garnet gir store muligheter til å matche gulvet med øvrig interiør.

«Metallic Shades» er ladet med blanke og matte effekter som gir anledning til varierte design. Kolleksjonen er bygget opp av fliser i ti ulike hovedfarger, med to ulike design med forskjellig intensitet av metallgarn innen hver farge. Flisene kan brukes som én enkelt farge på en stor flate, eller kombineres for å skape soner og overganger mellom rom.

Bærekraftige råvarer

– Lanseringen av «Pixelate» og «Metallic Shades» gjør konseptet «Make it Your Own» komplett. Med denne kolleksjonen ønsker vi å gi arkitekter og designere inspirasjon til å bruke fargegradering og metalliske effekter for å skape unike rom, sier Ludwig Cammaert, leder for design og teknisk utvikling for Desso.

Kolleksjonen består fra før av modellene «Carved» og «Stitch» og lages med EcoBase-bakside som er helt resirkulerbar. Ved produksjonen brukes utelukkende resirkulert kalk fra drikkevannsselskaper. Desso er den første tekstilgulvprodusenten som bruker resirkulert kaliumkarbonat.

Resirkulerbar

RESIRKULERBAR: Kolleksjonen består fra før av modellene «Carved» og «Stitch» og lages med EcoBase-bakside som er helt resirkulerbar.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Desso

Tarkett

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]