Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Personlig og bærekraftig med teppegulv

MATT OG BLANK:  «Metallic Shades» lar arkitekter og designere eksperimentere med blanke og matte effekter.   Desso-Tarkett
Kreative, innovative gulv som speiler identiteten til huseier øker i popularitet. Med teppefliser er det store muligheter til eget design av gulvet, samtidig som du velger et bærekraftig produkt.

Innovative og bærekraftige gulvløsninger kan speile personligheten og gi kreativiteten fritt utløp over en stor og fremtredende flate.

Tarkett er en av de største gulvprodusentene i verden og markedsfører i dag hele funksjonsløsninger for offentlig miljø, i tillegg til både gulv og vegg for hjemmemiljø. Desso, som er en del av konsernet, dobler nå teppekonseptet «Make it Your Own» og lanserer to nye kolleksjoner; «Pixelate» og «Metallic Shades».

Bærekraftig
BÆREKRAFT: «Make it Your Own» tekstilgulv er et svar på den økende etterspørselen etter unike løsninger, der personlighet, kreativitet og identitet får utfolde seg.

Flere farger og metalltråd

Skape soner
I STORT OG SMÅTT: Flisene kan brukes som én enkelt farge på en stor flate, eller i kombineres for å skape soner og overganger mellom rom.

«Pixelate» består av teppeflisene med myk fargegradering med overgang mellom ensfarget og flerfarget garn. Teppeflisene legges tilfeldig, og fargegraderingen vises i forskjellige retninger. Det flerfargede garnet gir store muligheter til å matche gulvet med øvrig interiør.

«Metallic Shades» er ladet med blanke og matte effekter som gir anledning til varierte design. Kolleksjonen er bygget opp av fliser i ti ulike hovedfarger, med to ulike design med forskjellig intensitet av metallgarn innen hver farge. Flisene kan brukes som én enkelt farge på en stor flate, eller kombineres for å skape soner og overganger mellom rom.

Bærekraftige råvarer

– Lanseringen av «Pixelate» og «Metallic Shades» gjør konseptet «Make it Your Own» komplett. Med denne kolleksjonen ønsker vi å gi arkitekter og designere inspirasjon til å bruke fargegradering og metalliske effekter for å skape unike rom, sier Ludwig Cammaert, leder for design og teknisk utvikling for Desso.

Kolleksjonen består fra før av modellene «Carved» og «Stitch» og lages med EcoBase-bakside som er helt resirkulerbar. Ved produksjonen brukes utelukkende resirkulert kalk fra drikkevannsselskaper. Desso er den første tekstilgulvprodusenten som bruker resirkulert kaliumkarbonat.

Resirkulerbar
RESIRKULERBAR: Kolleksjonen består fra før av modellene «Carved» og «Stitch» og lages med EcoBase-bakside som er helt resirkulerbar.

Mer informasjon

Desso

Tarkett

Les også Se gulvet før du velger

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: