IFI logo
Se flere bilder
Personlig og bærekraftig med teppegulv

Foto: Desso-Tarkett

Personlig og bærekraftig med teppegulv

Kreative, innovative gulv som speiler identiteten til huseier øker i popularitet. Med teppefliser er det store muligheter til eget design av gulvet, samtidig som du velger et bærekraftig produkt.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Innovative og bærekraftige gulvløsninger kan speile personligheten og gi kreativiteten fritt utløp over en stor og fremtredende flate.

Tarkett er en av de største gulvprodusentene i verden og markedsfører i dag hele funksjonsløsninger for offentlig miljø, i tillegg til både gulv og vegg for hjemmemiljø. Desso, som er en del av konsernet, dobler nå teppekonseptet «Make it Your Own» og lanserer to nye kolleksjoner; «Pixelate» og «Metallic Shades».

Se flere bilder
Bærekraftig

Foto:

BÆREKRAFT: «Make it Your Own» tekstilgulv er et svar på den økende etterspørselen etter unike løsninger, der personlighet, kreativitet og identitet får utfolde seg.

Flere farger og metalltråd

«Pixelate» består av teppeflisene med myk fargegradering med overgang mellom ensfarget og flerfarget garn. Teppeflisene legges tilfeldig, og fargegraderingen vises i forskjellige retninger. Det flerfargede garnet gir store muligheter til å matche gulvet med øvrig interiør.

«Metallic Shades» er ladet med blanke og matte effekter som gir anledning til varierte design. Kolleksjonen er bygget opp av fliser i ti ulike hovedfarger, med to ulike design med forskjellig intensitet av metallgarn innen hver farge. Flisene kan brukes som én enkelt farge på en stor flate, eller kombineres for å skape soner og overganger mellom rom.

Se flere bilder
Skape soner

Foto:

I STORT OG SMÅTT: Flisene kan brukes som én enkelt farge på en stor flate, eller i kombineres for å skape soner og overganger mellom rom.

Bærekraftige råvarer

– Lanseringen av «Pixelate» og «Metallic Shades» gjør konseptet «Make it Your Own» komplett. Med denne kolleksjonen ønsker vi å gi arkitekter og designere inspirasjon til å bruke fargegradering og metalliske effekter for å skape unike rom, sier Ludwig Cammaert, leder for design og teknisk utvikling for Desso.

Kolleksjonen består fra før av modellene «Carved» og «Stitch» og lages med EcoBase-bakside som er helt resirkulerbar. Ved produksjonen brukes utelukkende resirkulert kalk fra drikkevannsselskaper. Desso er den første tekstilgulvprodusenten som bruker resirkulert kaliumkarbonat.

Se flere bilder
Resirkulerbar

Foto:

RESIRKULERBAR: Kolleksjonen består fra før av modellene «Carved» og «Stitch» og lages med EcoBase-bakside som er helt resirkulerbar.

Mer informasjon:

Desso

Tarkett

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.