Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Mesterlig malt med medlemsgaranti

Når du benytter en MLF-organisert mesterbedrift, får du garantert utført det arbeidet du bestiller!

cloud_download
fullscreen
 • <b>ØNSKEJOBB?:</b>La fagfolk gjøre malejobben for deg, så kan du heller bruke tiden din på fritidsaktiviteter, familie eller jobb.

  Foto: Frode Larsen/ifi.no

 • <b>SUBSTITUSJONSPLIKT:</b> Håndverkeren skal kunne fraråde deg dårlige løsninger, og isteden anbefale et bedre valg.

  Foto: Harald Sola Berentsen

 • <b>KONTRAKTEN:</b>Uansett hvor stort eller lite oppdraget er, er det alltid en god idé å skrive kontrakt med håndverkeren.

  Foto: MalProff

 • <b>MESTERE:</b>– Å få jobben gjort skikkelig, kan øke verdien på boligen betraktelig, sier Kari S. Wilsgård.

  Foto:

Annonse
Annonse
Mestere:

MESTERE:– Å få jobben gjort skikkelig, kan øke verdien på boligen betraktelig, sier Kari S. Wilsgård.

La fagfolk gjøre malejobben for deg, så kan du heller bruke tiden din på fritidsaktiviteter, familie eller jobb. Benytter du et medlem av Malernes Landsforbund (MLF), kan du lene deg trygt tilbake og stole på at du får et topp resultat.

– MLF garanterer for sine medlemmer. Hvis du ikke får det resultatet du bestilte, eller hvis bedriften du har valgt går konkurs, vil en annen MLF-håndverker ta over og sluttføre male jobben slik at du unngår økonomisk tap, sier Kari S. Wilsgård hos MLF.

Faglig kompetanse

MLF har ca. 300 medlemmer med fagbrev som maler- eller byggtapetsermester, og et mesterbrev i tillegg.

– Via nettstedet finnmalermester.no er det lett å finne en lokal håndverker som både kjenner byggetradisjoner, klimaforutsetninger og har oppdatert faglig kompetanse, sier Wilsgård.

En seriøs mesterbedrift er oppdatert på regelverk og faglige løsninger. Med lang erfaring og god utdanning og etterutdanning er håndverkeren oppdatert på metoder og produkter. Håndverkeren skal kunne fraråde deg dårlige løsninger, og isteden anbefale et bedre valg.

Kontrakten

KONTRAKTEN:Uansett hvor stort eller lite oppdraget er, er det alltid en god idé å skrive kontrakt med håndverkeren.
camera_alt (MaProff)

Skriv kontrakt

Ønskejobb?

ØNSKEJOBB?:La fagfolk gjøre malejobben for deg, så kan du heller bruke tiden din på fritidsaktiviteter, familie eller jobb.
camera_alt (Frode Larsen/ifi.no)

Uansett hvor stort eller lite oppdraget er, er det alltid en god idé å skrive kontrakt med håndverkeren. I kontrakten avtaler dere hva som skal utføres, med hvilke farger og produkter, hvilken kvalitet du ønsker på resultatet og når jobben skal være ferdig. Og selvfølgelig, hva tjenestene skal koste.

– Jo bedre oppdraget er beskrevet i kontrakten, dess enklere er det for håndverkeren å oppfylle dine ønsker slik at du blir godt fornøyd, og at dere unngår uenigheter. Sjekk gjerne også referanser fra andre kunder som håndverkeren har hatt lignende oppdrag for, sier Wilsgård.

De malte og tapetserte veggene er sammen med gulvene noe av det aller første vi ser når vi kommer inn i et hus for første gang.

– Å få jobben gjort skikkelig, kan øke verdien på boligen betraktelig. Derfor er det en god idé å legge noen ekstra kroner i hjelp fra en håndverker, sier Kari S. Wilsgård.

Oppdatert: 13.01.2020  

Slik finner du din håndverker

 • Beskriv arbeidsomfang og kvaliteter.
 • Be om skriftlig tilbud fra flere håndverksbedrifter.
 • Sjekk referanser og foretaksregister.
 • Skriv kontrakt.
 • Avtal tilleggsarbeider skriftlig.
 • Avslutt oppdraget formelt.

 

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Mer informasjon

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]