Kategorier

Meny

Konto

Mal veggene med omtanke for menneske og miljø

Mood Care Wall er malingen som tar hensyn til miljø og inneklima hele veien fra råvare og emballasje til ferdig malt vegg. Malingen er en innovasjon fra Beckers, og fremstilt med råstoffer fra blant annet trær, planter og alger. Selve malingboksen er laget av en stor andel gjenbrukt plast.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Mal veggene med omtanke for menneske og miljø

Foto: Beckers

Nå kan du gi veggene dine et nytt, helmatt og delikat utseende, og samtidig slå et slag for miljøet. Mood Care Wall er en innovasjon fra malingsleverandøren Beckers, med alle de gode egenskapene en vanntynnet maling tradisjonelt har: lav lukt og lite emisjoner, enkel påføring med et pent resultat og hurtig tørk – samtidig som den er bra for både miljø og mennesker på en helt unik måte. 

Dele på Pinterest Mood Care Wall

Foto: Beckers

MALE INNE: Mood Care Wall – en maling med gode egenskaper for vegger innendørs.

Biobasert innhold

– Malingen er delvis biobasert, og er både Svanen-sertifisert og anbefalt av Astma- og Allergiförbundet. Selve malingboksen er produsert fra store deler gjenbrukt plast. Dette er et produkt vi har veldig stor tro på, sier Rune Nygaard hos Beckers.

At malingen er biobasert betyr at en del av råstoffene er hentet fra trær, planter og alger. Andelen biobasert innhold i malingen er 30 prosent, mens selve malingboksen er opptil 75 prosent laget fra gjenbrukt plast og fremstilt under strenge krav for miljøet. Malingen er tynnet med vann, inneholder ingen allergener, parfyme eller andre irriterende stoffer, og oppfyller de strengeste kravene til lukt og utslipp av flyktige stoffer til inneluften. 

Les også

Nordisk rødfarge

Dele på Pinterest Rune Nygaard, Beckers

Foto: Chera Westman/ifi.no

HAR TRUA: – Dette er en vanntynnet maling av høyeste kvalitet og et produkt vi har veldig stor tro på, sier Rune Nygaard hos Beckers.

Dele på Pinterest gjenbrukt plastemballasje

Foto: Beckers

BIOBASERT: 30 prosent av innholdet er hentet fra planter, trær og alger. Emballasjen lages av store deler gjenbrukt plast. 


Matt og lekkert

Mood Care Wall brukes til maling av nye og tidligere malte vegger innendørs, og kan brekkes i hvilken farge du vil. Malingen er lett å bruke, har god dekkevne, tørker raskt, og strøk nummer to kan påføres allerede etter to timer. Den ferdige veggen får et helmatt og delikat utseende, med gode bruksegenskaper. 

Dele på Pinterest matt veggmaling

Foto: Beckers

HELMATT OG DELIKAT: Mood Care Wall brukes til maling av vegger innendørs. Resultatet blir helmatt og vakkert. Malingen kan brekkes i alle farger. 

LES OGSÅ
Mer informasjon

Mood Care Wall

En maling med gode egenskaper for vegger innendørs.

  • Vanntynnet
  • Høy dekkevne
  • Tørker raskt
  • Vakkert sluttresultat med matt glans (5)
  • Delvis biobasert
  • Emballasje av 50–75% gjenvunnet plast
  • Merket med Svanen og M1, samt anbefalt av det svenske Astma- og Allergiforbundet.
  • Støvtørr: 0,5 time, overmalbar 1-2 timer (ved +23°c og 50 % RF)

 

Beckers har siden 1865 inspirert folk til å pusse opp og male om. Selskapet inngår i Tikkurila-konsernet som er en av de største og mest miljøbevisste malingprodusentene i Skandinavia. 99 prosent av all maling konsernet lager er vanntynnet. 

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]