Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Legging av teppe

Artikler

Stadig flere velger heldekkende teppe på gulvet, men ikke alle tenker på at teppet er det siste som skal på plass når rommet pusses opp.

Net Effect Two er en spennende kolleksjon fra Interface. Den fanger vannets bølgende bevegelser, selv i lineære mønstre, med tekstur, farge og mønster.

Sliter du med å finne et avpasset teppe til stuen? Kikk også blant de flotte kvalitetene som lages som banevare. Heldekkende tepper kan kappes i akkurat dine mål og i ønsket fasong!

Gulv med innbygget støtdemping gjør kokkeleringen til en behagelig opplevelse også for beina! Harde gulv kan gjøre vondt for knær og rygg når vanlige kjøkkenaktiviteter som baking og matlaging og den etterfølgende oppvasken medfører mye ståing.

Å legge teppefliser er raskt og enkelt, men det er viktig at du er nøyaktig og at du planlegger leggingen godt før du setter i gang. Slik går du frem.

Å legge en løper i trappen gjør mye for sikkerheten, og i en rett trapp er ikke jobben altfor komplisert. Det er imidlertid viktig at det gjøres korrekt; er ikke teppet forsvarlig festet, kan det utvikle seg til å bli en livsfarlig rutsjebane.

Glatte trapper kan være livsfarlig, men er allikevel veldig vanlig i norske hjem. Med små eller store grep kan du gjøre trappen mer sklisikker. Med teppe får du en trygg og lyddempende løsning.

Flere og flere av oss ønsker heldekkende tepper når vi skal pusse opp. Det er kanskje ikke så rart - hva er vel bedre enn å sette beina ned i et lunt teppe en kjølig morgen? Å legge teppe behøver heller ikke være så vanskelig. Med teppefliser kan du enkelt legge ditt eget teppe - og blir du lei, er det bare å flytte rundt på flisene.

En bør alltid vise en viss forsiktighet med tepper over gulvvarme, men i de fleste tilfeller går det fint. Har teppet derimot skumgummiunderlag bør du umiddelbart fjerne hele teppet.

Heldekkende tepper gir lune rom som holder lengre på varmen og er myke, behagelige underlag for føttene.

- Trenden med heldekkende tepper har spredd seg over store deler av Europa. Folk er lei den kjølige minimalismen og ønsker lunere, mer hjemmekoselige interiør.

Teppefliser skal heftlimes. Limet suger til seg flisen og holder den på plass, og gir slipp på flisen hvis du skal bytte den ut. Lim hele gulvet med en gang, vent med monteringen til limet er nesten helt tørt. På limembalasjen står det hvor lang til det tar før teppeflisene kan legges. Unngå å tråkke i limet når du jobber.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Tarkett annons