Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

La deg inspirere av vinteren

Naturen er en av de beste inspirasjonskildene vi har. De fire årstidene har egne unike uttrykk, som vi kan leke oss med når vi pusser opp. La deg inspirere av vinteren.

 • Eijffinger har flotte tapeter som gir den rette vinterfølelsen.

  Foto:

 • Det klassiske tapetet fra Cole & Son kommer i mange ulike farger og versjoner - hver for å skape en unik stemning.

  Foto:

 • Bjørketapetet er jo en klassiker, designet har lenge vært en favoritt, og mange tenker nok ikke sesong her, sier Birgit Torkildsby hos Borge.

  Foto:

 • Bli inspirert av vinteraktiviteter, som med dette fototapetet fra Mr Perswall.

  Foto:

 • Du kan laste opp egne bilder av vinteraktiviteter eller naturmotiv på Mr Perswall.no

  Foto:

 • Trekk deg tilbake i huset, med mørke farger i vinterkulden. Det klassiske bjørkemønsteret til Cole & Son gir her en helt annen atmosfære. Perfekt til peisstemningen.

  Foto:

Annonse
Annonse

– Det er ypperlig å hente inspirasjon fra naturen, og det er jo også veldig tidsriktig, sier Birgit Torkildsby, produktansvarlig i Borge. – Naturen er en veldig viktig inspirasjonskilde, legger hun til.

Her kommer vinteren

Naturmotiver har alltid inspirert oss. Her er et tapet fra Storeys.

Naturmotiver har alltid inspirert oss. Her er et tapet fra Storeys.

Den norske vinteren er helt særegen. La deg inspirere av de lyse, duse fargene og de nakne greinene på trærne. Du kan låne motiver fra naturen og gi hjemmet en helt særegen stemning.

– Alle årstidene kan jo inspirere, sier Torkildsby. – Man skal velge tapet med magefølelsen og hjertet, da blir man alltid mest fornøyd. Vinteren står jo mange nordmenn nær, og det er derfor mange som ønsker å ta med vinterstemningen inn i hjemmet, forteller hun.

Vinterens mange ansikter

Noen ønsker kanskje å trekke seg tilbake på vinteren, med mørke farger, inspirert av den koselige innestemningen. (Foto: Tapethuset)

Noen ønsker kanskje å trekke seg tilbake på vinteren, med mørke farger, inspirert av den koselige innestemningen. (Foto: Tapethuset)

Man kan la seg inspirere av flere sider ved årstidene, enten det er fargene, stemningen, aktivitetene eller motivene.

– Noen kan jo la seg inspirere av fargene i naturen nå på vinteren. De duse pastellfargene og det spesielle lyset på vinterdagene er en flott inspirasjonskilde, sier Torkildsby.

For andre er det kanskje den koselige og varme stemningen inne som inspirerer.

– Vinteren er en tid man er mye hjemme, og det kan være mørkt og kaldt. Noen vil kanskje hente inspirasjon fra stemningen som skapes inne om vinteren – med peis og mørke farger. Man kan sette opp mørkere tapet, og lage en lun «hulestemning» i hjemmet. Dette er en annen måte å hente inspirasjon fra vinteren på, forteller Torkildsby.

Mens noen lar seg inspirere av fargene og stemningen, kan andre ønske å ta naturens motiver inn i stua. De nakne kvistene og bjørkestammene er klassiske mønstre, som ikke går av moten.

– Bjørketapetet er jo en klassiker, designet har lenge vært en favoritt, og mange tenker nok ikke sesong her. Man bør la seg inspirere av de årtidene man selv er glad i, sier Torkildsby.

Plukk ut det du selv liker best med vinteren, og skap den atmosfæren du ønsker.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]