IFI logo
Se flere bilder
Kreativ partydekor med stickers

Foto: Produsenten

Kreativ partydekor med stickers

Det er høysesong for selskapeligheter, og mange av oss inviterer både slekt og venner til kos og hygge i hjemmet. Blomster og stearinlys er vanlig pynt, men hvorfor ikke være litt mer kreativ i år? Noen tøffe stickers på veggen vekker garantert oppmerksomhet.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Et gjøkeur eller et hjortehode på veggen kan for eksempel være et artig og humoristisk innslag på party, tipser Erik K. Torp hos Astex om.

For selv om mange bruker wall stickers som permanent dekor på veggen, er det ingenting i veien for å bare bruke dem ved spesielle anledninger.

Rimelig og enkelt

- Det koster jo ikke mye, bare 300-350 kroner for et stort merke. Så man kan bare henge det opp til party, og så ta det ned igjen eller henge det et annet sted når gjestene har gått, sier Torp.

Stickersene setter nemlig ingen merker på veggen, og kan fint brukes om igjen flere ganger. De er ikke vanskelige å montere så lenge underlaget er glatt, og kan raskt tas både opp og ned. Men når noen av wall stickersene er så lange som 2,40 meter, sier det seg selv at det kan være en fordel å være to når man henger dem opp.

Mer informasjon

www.astex.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.