Kategorier

Meny

Konto

Lek deg med klistremerker

Det er ikke bare de yngste som kan ha det gøy med klistremerker. Ved hjelp av noen enkle trinn og minimalt med anstrengelser kan du på en effektfull måte få blant annet en sverm av sommerfugler, en strømmast eller to store fluer sittende på veggen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Lek deg med klistremerker

Foto: Storeys

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Har du en vegg som er litt kjedelig og trist? Eller kanskje en dør som trenger en oppkvikker? Wall stickers er en annerledes måte å dekorere hjemmet på. Istedenfor mye arbeid med tapet eller maling, kan du med disse klistremerkene på en enkel måte lage en unik look til rommet ditt.

Mange motiver

Motivene finnes i 20 forskjellige varianter, hvorav flere av dem er tilgjengelige i ulike farger og størrelser. Så enten du ønsker romantiske lovebirds, morsomme 70-tallsmennesker eller lekre blomster, finner du garantert et motiv som faller i smak.

Enkel montering

Merkene festes raskt og enkelt på slette underlag, enten det er vegger, tak, møbler, vinduer eller speil. Merkene festes til veggen ved hjelp av transparente overføringsark, og en plastskrape til bruk under montering medfølger når du kjøper klistremerkene. På ferm-living.com ligger det videoer som viser deg hvordan merkene skal festes til veggen.

Mer informasjon

www.storeys.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]