Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Enkle juledekorasjoner

I julen er det lov å ta av litt når det gjelder pynten. Hvorfor ikke feste en stor nisse på vinduet eller et juletre som ikke drysser på veggen?

 • En nisse i vinduet til jul?

  Foto:

 • Enkel juledekorasjon på veggen.

  Foto:

 • Morsomt juletre som ikke drysser. Arkene med stickers inneholder små og store merker og behøver nødvendigvis ikke settes på samme sted.

  Foto:

 • Julestemning i vinduet. Dekoren fester seg statisk til vinduet og lar seg lett fjerne når en ønsker det. Eventuelle spor fjernes med vanlig vindusvask.

  Foto:

 • Veggmerkene krever et slett underlag for at de skal få godt feste.

  Foto:

 • Arkene med stickers inneholder små og store merker og behøver nødvendigvis ikke settes på samme sted.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Ulempen med julepynt som skal henges opp er at det ofte blir varige merker etterpå - eller at en må skrape vinduene for å få av dekoren senere. Crearreda dekorstickers er klistremerker som er enkle å feste, og fjernes uten at de etterlater seg varige merker.

Jul i vinduet

Vindusdekoren er tosidig så motivet synes fra både utsiden og innsiden av vinduet. Kanskje både barn og voksne i nabolaget blir misunnelige på det koselige julevinduet? Dekoren fester seg statisk til vinduet og eventuelle spor lar seg lett fjerne med vindusvask når en ønsker fjerne dekoren.

På vegg og dør

Veggmerkene krever et slett underlag for at de skal få godt feste. Hvis man skal sette merkene over et tapet, anbefales det først å prøve på et skjult sted for å sjekke at tapetet ikke "følger med" når merkene fjernes.

Bytt til andre motiv etter jul

Julemotivene kommer i flere størrelser. Man kan kombinere store og små stickers, fra små julekuler til en gedigen nisse, eller et garantert dryssfritt juletre. Når julen er over, er det bare å bytte ut julestickers med andre motiv. Stickers til vindu og vegg kommer i et utall varianter og størrelser som passer for både små og store.

Oppdatert: 03.12.2015  

Mer informasjon

www.alfort.se

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]