Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Stjerner i sikte

  •  
  •   Publisert:
Veslegutt sover godt under sin egen stjernehimmel. Med selvlysende klebemerker fra Home Decor Line kan man på en enkel måt...   Alfort & Cronholm
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Mange barn og voksne har sunget sangen "En himmel full av stjerner" opp igjennom årene, og noen smårollinger drømmer om en stjernehimmel på rommet sitt...

Og nå er det fullt mulig å lage en stjernehimmel på barnerommet på en enkel måte. "Glow in the dark" fra Home Decor Line er en serie med selvlysende klebemerker, som klebes opp i et tak eller på en vegg.

Når kvelden kommer og mørket senker seg lyser klebemerkene, noe mange barn synes både er spennende og litt trygt. Klebemerkene fungerer slik at de samler opp lys om dagen og reflekterer lyset når det blir mørkt. For at dette skal fungere er det viktig at de blir belyst av godt dagslys eller lamper om dagen.

Noe å drømme om...

De selvlysende klebemerkene finnes i flere typer. Foruten stjerner og stjernebilder, finnes det også serier med astronauter, romskip og planeter.  

Sommerfugler, fargerike engler og små, lubne spøkelser er andre varianter som passer på barnerommet. Blir man lei av klebemerkene er det lett å ta dem ned igjen eller bytte de ut med andre typer.

Mer informasjon

www.alfort.se

Les også Lek deg med klistremerker

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: