IFI logo
Se flere bilder
Stjerner i sikte

Foto: Alfort & Cronholm

Stjerner i sikte

Mange barn og voksne har sunget sangen "En himmel full av stjerner" opp igjennom årene, og noen smårollinger drømmer om en stjernehimmel på rommet sitt...

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Og nå er det fullt mulig å lage en stjernehimmel på barnerommet på en enkel måte. "Glow in the dark" fra Home Decor Line er en serie med selvlysende klebemerker, som klebes opp i et tak eller på en vegg.

Når kvelden kommer og mørket senker seg lyser klebemerkene, noe mange barn synes både er spennende og litt trygt. Klebemerkene fungerer slik at de samler opp lys om dagen og reflekterer lyset når det blir mørkt. For at dette skal fungere er det viktig at de blir belyst av godt dagslys eller lamper om dagen.

Noe å drømme om...

De selvlysende klebemerkene finnes i flere typer. Foruten stjerner og stjernebilder, finnes det også serier med astronauter, romskip og planeter.  

Sommerfugler, fargerike engler og små, lubne spøkelser er andre varianter som passer på barnerommet. Blir man lei av klebemerkene er det lett å ta dem ned igjen eller bytte de ut med andre typer.

Mer informasjon

www.alfort.se

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.