Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Fornyelse for fotballfrelste

Man U-feberen raser over Europa i disse dager. Heltene Ronaldo, Ferdinand og Rooney på Drømmenes teater skaper drømmer hos norske barn også. Og noen henger heltene på veggen...

 • Kule fotballstickers fra Inspirasjon Interiør Import kan skape drømmerommet på en enkel måte.

  Foto:

 • Man U er er favorittlaget til mange norske barn. Nå finnes det stickers med emblemer, stadion og spillere som lett kan henges opp på veggen.

  Foto:

 • Arsenal, Liverpool, Chelsea og Manchester United er alle tilgjengelig på stickers.

  Foto:

 • Stickers kan også skjule stygge merker på en vegg, dør eller skap på en lettvint måte.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Mange foreldre fortviler over stygge merker etter utallige plakater av ulike idretts- og popstjerner på barnerommet, men nå finnes det alternative og merkefrie løsninger, nemlig stickers. Stickers med bilder av fotballemblemer, stadion og fotballspillere er noe av det fotballfrelste barn og foreldre(!) kan henge opp på veggen på en enkel måte. For dem som ikke digger United finnes det selvsagt andre storlag å velge mellom som Arsenal, Chelsea og Liverpool.

Fornyelse på 1-2-3

For dem med dårlig tid eller 10 tommeltotter er stickers også en lett og rask måte å fornye barnerommet på. Stickers kan også henges opp for å skjule stygge merker på veggen som er vanskelig å få bort.

 - Stickers kan lett settes og på taes av og passer godt på glatte flater som vegger, vinduer eller dører. De kan også limes på glatte tapeter, men ikke på ujevne tapettyper, sier Jens Thore Sirnes hos Inspirasjon Interiør Import, som selger fotballstickers til hele Norge.    

Et tips for å få stickers til å feste godt er å ha litt vann på baksiden før man klistrer dem opp, og så å tørke dem litt med hårtørker etterpå.

Blir man lei av klebemerkene, eller har lyst å flytte dem et annet sted, er det lett å ta dem av veggen. Med andre ord så kan man skifte favorittlag også.    

Et annet alternativ for dem som vil skape det ultimate fotballrommet er å tapetsere en vegg eller to med fotballtapet med emblemer av yndlingslaget.

Mer informasjon

 www.inspirasjon.as

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]