IFI logo
Se flere bilder
Fornyelse for fotballfrelste

Foto: Eleni Maria Stene/ifi.no

Fornyelse for fotballfrelste

Man U-feberen raser over Europa i disse dager. Heltene Ronaldo, Ferdinand og Rooney på Drømmenes teater skaper drømmer hos norske barn også. Og noen henger heltene på veggen...

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange foreldre fortviler over stygge merker etter utallige plakater av ulike idretts- og popstjerner på barnerommet, men nå finnes det alternative og merkefrie løsninger, nemlig stickers. Stickers med bilder av fotballemblemer, stadion og fotballspillere er noe av det fotballfrelste barn og foreldre(!) kan henge opp på veggen på en enkel måte. For dem som ikke digger United finnes det selvsagt andre storlag å velge mellom som Arsenal, Chelsea og Liverpool.

Fornyelse på 1-2-3

For dem med dårlig tid eller 10 tommeltotter er stickers også en lett og rask måte å fornye barnerommet på. Stickers kan også henges opp for å skjule stygge merker på veggen som er vanskelig å få bort.

 - Stickers kan lett settes og på taes av og passer godt på glatte flater som vegger, vinduer eller dører. De kan også limes på glatte tapeter, men ikke på ujevne tapettyper, sier Jens Thore Sirnes hos Inspirasjon Interiør Import, som selger fotballstickers til hele Norge.    

Et tips for å få stickers til å feste godt er å ha litt vann på baksiden før man klistrer dem opp, og så å tørke dem litt med hårtørker etterpå.

Blir man lei av klebemerkene, eller har lyst å flytte dem et annet sted, er det lett å ta dem av veggen. Med andre ord så kan man skifte favorittlag også.    

Et annet alternativ for dem som vil skape det ultimate fotballrommet er å tapetsere en vegg eller to med fotballtapet med emblemer av yndlingslaget.

Mer informasjon

 www.inspirasjon.as

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.