Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Jul med din glede

Er du sent ute med julegavehandelen og usikker på hva du skal gi bort? Bransjefolk er ikke i tvil: – Vi vil ha verktøy!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Jul med din glede

Foto: Jordan, Kristian Owren/ifi.no, Jan Larsen/ifi.no og Anne Manglerud/Green Apple

Det er alltid noe som må repareres eller fikses. Vegger som må males eller spikre som skal hamres. Derfor er verktøy det smarteste du kan gi bort i år. Tradisjonelt er drill det verktøyet flest menn ønsker seg. Men det finnes så uendelig mye mer i hyllene. Hva med et forlengerskaft i karbon eller malerpensler i proffklassen? 

En sommer i fluktstol

Anders Hvinden er produktsjef hos Scanox. Han har allerede planlagt sommeren 2017 og vet derfor godt hva han ønsker seg under treet.   

– I og med at nyheten Butinox Futura Selvrensende lanseres, så har jeg planer om å både male huset og nyte sommeren i 2017. På min ønskeliste står derfor både et par Jordan Ultimate eksteriørpensler og en god fluktstol. I den stolen skal jeg nyte synet av mitt nymalte hus, sier han. 

Dele på Pinterest ØVERST PÅ ØNSKELISTEN: Gode eksteriørpensler står øverst på ønskelisten hos Anders Hvinden fra Scanox. Han skal male huset i sommer. (Foto: Jordan)

ØVERST PÅ ØNSKELISTEN: Gode eksteriørpensler står øverst på ønskelisten hos Anders Hvinden fra Scanox. Han skal male huset i sommer. (Foto: Jordan)

Annonse

Gjenbruk med symaskin

Gunni Marie Blunck hos Forbo Flooring ønsker seg en ny symaskin.

– Jeg vil sy gardiner og puter. Det er alltid kjekt å kunne lage noe selv til både hus og hytte og få noe som ingen andre har. Det finnes jo så mange fine stoffer som frister til å lage noe av. Samtidig har min mor mange lekre gamle stoffer liggende som frister til redesign, sier hun. 

Dele på Pinterest FORTGANG: Gunni Marie Blunck hos Forbo Flooring har lyst til å sy tekstiler av flotte stoffer. Hun ønsker seg en symaskin, så ting kan gå raskt. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

FORTGANG: Gunni Marie Blunck hos Forbo Flooring har lyst til å sy tekstiler av flotte stoffer. Hun ønsker seg en symaskin, så ting kan gå raskt. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

Drømmer om en mester

Per Olaf Øxseth hos Tarkett ønsker seg besøk av en ekspert.

– Siden jeg har både et lite småbruk og noen hytter, så bruker jeg mye av fritiden min til å pusse opp. Jeg har etter hvert det meste av verktøy og «gadgets», så i år står det ingen slike ting på ønskelista. Men skulle det være noe jeg virkelig ønsker meg til jul i år, så måtte det være noen dager med en malermester i hjemmet!  Da skulle vi fått en skikkelig god finish og «prikken over i-en» på alt amatørarbeidet jeg har gjort opp gjennom årene, mener han. 

Dele på Pinterest EKSPERT: Per Olaf Øxseth hos Tarkett ønsker seg en malermester til jul. (Foto: Frode Larsen/ifi.no)

EKSPERT: Per Olaf Øxseth hos Tarkett ønsker seg en malermester til jul. (Foto: Frode Larsen/ifi.no)

Annonse

Min egen drill

Mette Dahl hos Nordsjö ønsker seg en drill. Som bare er hennes.  

– Med to unge gutter som nylig har kjøpt seg hver sin leilighet er husstandens drill aldri mer tilgjengelig, eller aldri mer i huset. Derfor ønsker jeg meg en drill som alltid ligger der jeg har bestemt, sier hun. 

Sprøyte moro med møbler

Kreativ leder hos ifi.no, Bjørg Owren, fikk et lekent møte med ei sprøyte i sommer. Det møtet er ikke glemt.

– Jeg sprøytet noen gamle hagemøbler. Det var fantastisk moro. Jeg ønsker meg veldig ei malersprøyte. Da skal jeg virkelig slå meg løs og male gamle møbler igjen og igjen, sier hun. 

Dele på Pinterest SPRØYTE GAL: Bjørg Owren, kreativ leder hos ifi.no, håper det ligger en malesprøyte under treet i år. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

SPRØYTE GAL: Bjørg Owren, kreativ leder hos ifi.no, håper det ligger en malesprøyte under treet i år. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

Sag i sekken

Lars Gomnes hos Alfort drømmer om at nissen kommer med en skinnende kapp- og gjærsag.

– Den sagen trenger jeg. Men en god malerpensel er heller aldri feil, sier han. 

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]