Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Støtt foreningslivet med din oppussing

Vi som pusser opp har på to år sikret inntekter på nesten 1 million kroner til lokale lag og foreninger. Lojalitetsprogrammet Flügger Andelen gjør det enkelt å bidra, og samtidig selv få gode rabatter.

cloud_download
fullscreen
  • <b>DYRESBESKYTTELSEN:</b> Takket være kundene til Flügger Farve som har registrert sine innkjøp i Flügger Andelen, får Dyrebeskyttelsen et tilskudd på nesten 12000 kroner i januar.

    Foto: Flügger

  • <b>KORPSMUSIKK:</b> Høvik Blommenholm Løkeberg skolekorps har fått et tilskudd på nesten 27 000 kroner fra fordelsprogrammet Flügger Andelen.

    Foto: Flügger

  • <b>RØDE KORS:</b>Tett opp mot 25 000 kroner i ekstra inntekter kommer godt med hos Røde Kors Sotra. Gjennom Flügger Andelen har frivillighets-Norge fått utdelt nesten 1 million kroner på to år.

    Foto: Flügger

Annonse

I løpet av januar har fargehandelkjeden Flügger Farve delt ut 540 000 kroner til lokale frivillige organisasjoner, foreninger, lag og idrettsklubber i hele Norge. Pengene er samlet inn ved at alle vi som kjøper maling, tapet og annet som trengs til oppussingen hos en av Flüggers forhandlere, får tilbud om å være med i lojalitetsprogrammet Flügger Andelen.

Dette gir deg 20 prosent rabatt på handelen i den lokale Flügger Farve-butikken, i tillegg til at en idrettsklubb eller forening som du ønsker å hjelpe får utbetalt fem prosent av totalhandelen som bonusstøtte ved årets slutt.

Millionbidrag

Flügger andelen støtter foreningslivet

DYRESBESKYTTELSEN: Takket være kundene til Flügger Farve som har registrert sine innkjøp i Flügger Andelen, får Dyrebeskyttelsen et tilskudd på nesten 12000 kroner i januar.
camera_alt (Flügger)

I løpet av to år har Flügger Andelen gitt nesten 1 million kroner i bonusstøtte til fotballklubber, skolekorps, Røde Kors-avdelinger og lokale husflidslag med mer.

– Vi er stolte over å kunne gjøre en forskjell for idrettslag og foreninger. De tilbakemeldingene vi får er veldig positive. Vi har allerede fått vite at midlene vil gå til å hjelpe alt fra hjemløse firbente, til mennesker i nød. Når et korps kan kjøpe nye instrumenter, eller når barn fra familier som ikke har råd, likevel kan få være med på fotballaget, har vi nådd vårt mål, sier Steffen Eide, som er programansvarlig for Flügger Andelen i Flügger Norge.

Vil ha flere medlemmer

Røde kors fikk penger

RØDE KORS: Tett opp mot 25 000 kroner i ekstra inntekter kommer godt med hos Røde Kors Sotra. Gjennom Flügger Andelen har frivillighets-Norge fått utdelt nesten 1 million kroner på to år.
camera_alt (Flügger )

Flügger Andelen har over 600 medlemmer i dag og Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norge, forteller at antallet vokser for hver uke.

– I butikkene våre jobbes det aktivt med å få flere til å bidra til Flügger Andelen-konseptet. Vårt mål er å nå 1 000 medlemmer i løpet av 2020. Som bedrift ønsker vi å bidra til samfunnet, og Flügger Andelen er en god mulighet for å gi noe tilbake til idrettslag, klubber og foreninger som har en stor betydning i lokalsamfunnene i Norge, sier Rolf Gjølberg.

Oppdatert: 14.04.2020  
Annonse
Obligatorisk felt

Mer informasjon

Annonse
Annonse
interiorkupp annons
interiorkupp annons
[Some text some message]