Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Malingkjøp kan støtte lokalsamfunnet

Ditt kjøp av maling og tapet i en Flüggers butikker, kan gi inntekter til din lokale forening. I Flügger Farver inngår 45 kjedeeide butikker og et antall franchise-butikker over hele landet.

cloud_download
fullscreen
  • <b>RABATTORDNING</b>20 prosents rabatt til kunden, og ytterligere fem prosent av summen på kassalappen til den lokale foreningen. Det kan bli resultatet av kjøpet av maling og tapet hvis foreningen er tilknyttet Flügger-andelen.

    Foto: Robert Walmann/ifi.no

  • <b>BELIGGENHET: </b>Flüggers butikker har attraktiv beliggenhet for både håndverkere og privatpersoner. Kjeden er kjent for høy kompetanse hos medarbeiderne, og jobber mye med opplæring av butikkpersonalet.

    Foto: Robert Walmann/ifi.no

  • <b>GIR TILBAKE: </b>– Vi gleder oss over å få være med å bidra, sier Rolf Gjølberg, daglig  leder i Flügger.

    Foto: Chera Westman/ifi.no

Annonse
Annonse
GIR TILBAKE

GIR TILBAKE: – Vi gleder oss over å få være med å bidra, sier Rolf Gjølberg, daglig leder i Flügger.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Gjennom Flügger-andelen kan lokale klubber og foreninger dra økonomisk nytte av ditt oppussingsprosjekt. Når du kjøper maling, tapet eller verktøy i en Flügger Farve-butikk, blir en del av kjøpssummen overført til foreningen hvis den er tilknyttet programmet Flügger-andelen.

– Vi vil gi noe tilbake til lokalmiljøet, forklarer Rolf Gjølberg, daglig leder for selskapet.

Flügger-andelen er et program for idrettsklubber, foreninger og frivillige organisasjoner der medlemmene får gode rabatter i Flüggers butikker. Klubbene og medlemmene som handler på klubbenes kjøpskonto får 20 prosents rabatt på hylleprisen i den lokale Flügger Farve-butikken.

Kyndig hjelp

– Samtidig gir vi årlig fem prosent av handelen tilbake til klubbene som støtte. Responsen har vært veldig bra, og vi gleder oss over å få være med å bidra, sier han.

Butikkene i Flügger-kjeden er åpne for både profesjonelle håndverkere og vanlige konsumenter. Kjeden er kjent for god kompetanse og service, og ønsker å hjelpe kundene til å skape gode opplevelser.

– Flügger opererer i to markeder – både proff og konsument – og ønsker å være malerfagets leverandør. Det er et viktig fundament for oss, og noe som også gjør at konsumentene kommer til oss, sier Gjølberg.

BELIGGENHET

BELIGGENHET: Flüggers butikker har attraktiv beliggenhet for både håndverkere og privatpersoner. Kjeden er kjent for høy kompetanse hos medarbeiderne, og jobber mye med opplæring av butikkpersonalet.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]