Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Før du begynner

Idrett og frivillighet får 400 000 fra Flügger

  •  
  •   Publisert:
  Flügger
Nå er det tid for utbetaling til de klubber og foreninger som er tilknyttet Flügger Andelen. Konseptet gir foreningens medlemmer rabatt på innkjøp i Flüggers butikker, og en årlig økonomisk støtte på fem prosent til klubbene og foreningene.

En rekke norske idrettsklubber og foreninger får økonomisk støtte fra Flügger. Nå er det på tide for utbetaling innen det landsdekkende konseptet Flügger Andelen. Over 400 000 kroner skal fordeles mellom de registrerte klubbene. 

Siden etableringen av Flügger Andelen i august 2017 har medlemmer i de registrerte klubbene kunnet kjøpe varer i Flüggers butikker med 20 prosent rabatt. Samtidig får klubbene hvert år utbetalt fem prosent av medlemmenes kjøp i støtte. 

– Idéen til Flügger Andelen kommer fra dugnadsånden og engasjementet rundt barne- og breddeidretten. Vi gir en rabatt, og en mulighet for kunden å støtte klubben i sitt hjerte, sier Steffen Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen.

Frivillghet fungerer

Vinnere
VINNERE:– Klubbene kan kjøpe nytt utstyr, medlemmene får rabatt, og Flügger får forhåpentligvis flere kunder. Det er win, win, win, sier Rolf Gjølberg. Chera Westman/ifi.no

Hverken klubbene eller deres medlemmer forplikter seg til noe når de blir en del av Flügger Andelen. Og nettopp denne frivillige tilgangen mener Country Manager i Flügger Norge, Rolf Gjølberg, utgjør konseptets suksess:

– Vi er stolte av å utgjøre en forskjell for de idrettslag og foreninger som mange benytter i hverdagen, og det er fantastisk å tenke på at medlemmene spenner fra eliteklubber til speiderforeninger, barneteatre og hundeklubber. Klubbene kan kjøpe nytt utstyr, medlemmene får rabatt, og Flügger får forhåpentligvis flere kunder. Det er win, win, win. Nå gleder vi oss til å registrere enda flere klubber og foreninger i tiden fremover, sier Gjølberg.

Les også Frydenhaug skole - En skole uten grenser

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Før du begynner

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: