Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Før du begynner

Tips: Mal fargeprøven opp på en treplate

  •  
  •   Publisert:
Syns du det er vanskelig å forestille deg hvordan fargen på den lille prøven vil se ut på veggen? Da er det smart å male fargen på en større plate.

Nå er fargene på vei inn i mange hjem igjen. Og etter mange år med hvite vegger, kan det være litt utfordrende å vite hvordan du skal gå frem for å finne de rette fargene. Og det er ingen fasit. Til syvende og sist er det din egen smak og din magefølelse som må avgjøre hva resultatet blir. Men det er mulig å gi noen gode råd.

Et av disse rådene er å male oppstrøksprøver på plater. Da får du se fargene i litt større format enn på en liten fargeprøve, og du kan sammenligne ulike farger på veggen og se dem i ulikt lys og mot forskjellige møbler i rommet. Da blir det enklere å få et bedre inntrykk av hvordan fargen faktisk vil oppføre seg på veggen.

I filmen fra Flügger kan du se hvordan du enkelt kan skaffe prøvebokser med maling og deretter male oppstrøksprøver hjemme.

Oppstrøksprøver
TEST: Ved å male oppstrøksprøver, kan du sammenligne farger og se hvordan de oppfører seg i rommet. Flügger
Les også 6 feil du bør unngå når du skal velge farge

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Før du begynner

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: