Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Hent fargen i tapetet

Maling og tapet er en populær kombinasjon. Og når du skal finne den rette fargen til den malte veggen, kan tapetet være til god hjelp.

 • <b>ANNO:</b> Med stilhistorisk tapet fra kolleksjonen Anno fra Borge, sammen med en dus rosa fra Beckers, kan du få et tradisjonsrikt, tidløst interiør.

  Foto: Borge og Beckers

 • <b>BLOMSTER:</b> Blomstertapet går aldri av moten, som denne fra Fantasi Interiør. Dra ut de mørke fargene for å skape et roligere uttrykk. Farge fra Beckers.

  Foto: Fantasi Interiør og Beckers

 • <b>ELEGANT:</b> Plukk gjerne opp farger fra detaljene i tapetet. Her er tapet fra Borge kombinert med farge fra Beckers.

  Foto: Borge og Beckers

 • <b>FRISKT:</b> Skap en frisk, sommerlig stemning med bregner i rolige, duse farger. Tapet fra Borge, maling fra Beckers.

  Foto: Borge og Beckers

 • <b>LUNT:</b> Dette tapetet fra Green Apple kan dras i mange retninger, avhengig av hvilken farge du velger å plukke opp. Her har vi valgt å kombinere tapetet med en mørk blå farge fra Flügger, som gir et lunt og rolig uttrykk.

  Foto: Green Apple og Flügger

 • <b>SØTT:</b> Ved å plukke opp fargene fra tapetet, får du en fin helhet i rommet. Her er tapet fra Intag og maling fra Butinox.

  Foto: Intag og Butinox

Annonse
Annonse

Mange synes det er utfordrende å finne maling og tapet som matcher. Men har du funnet et tapet du elsker, har du et godt utgangspunkt. Derfra kan du nemlig plukke opp fargene fra tapetet og bruke i resten av interiøret, som de malte veggene. Og ekspertenes råd er å alltid starte med å velge tapet før maling. Det er fordi maling kan blandes i alle mulige farger, og det er enklere å tilpasse malingen til tapetet enn motsatt.

Enten du skal finne farge til det rommet tapetet er i, eller om du skal finne farge til naborommet, kan det være lurt å ta utgangspunkt i fargene i tapetet. Da får du en fin helhet.

Her har vi kombinert en rekke tapeter med farger som passer, så du kan la deg inpspirere til å finne din favorittkombinasjon. Om du velger å dra ut de duse, rolige tonene eller de sterke aksentene, kommer helt an på uttrykket du ønsker. Hvilke farger du henter ut og velger å male med, har mye å si for atmosfæren i rommet.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]