Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Hent fargen i tapetet

cloud_download
fullscreen
 • <b>ANNO:</b> Med stilhistorisk tapet fra kolleksjonen Anno fra Borge, sammen med en dus rosa fra Beckers, kan du få et tradisjonsrikt, tidløst interiør.

  Foto: Borge og Beckers

 • <b>BLOMSTER:</b> Blomstertapet går aldri av moten, som denne fra Fantasi Interiør. Dra ut de mørke fargene for å skape et roligere uttrykk. Farge fra Beckers.

  Foto: Fantasi Interiør og Beckers

 • <b>ELEGANT:</b> Plukk gjerne opp farger fra detaljene i tapetet. Her er tapet fra Borge kombinert med farge fra Beckers.

  Foto: Borge og Beckers

 • <b>FRISKT:</b> Skap en frisk, sommerlig stemning med bregner i rolige, duse farger. Tapet fra Borge, maling fra Beckers.

  Foto: Borge og Beckers

 • <b>LUNT:</b> Dette tapetet fra Green Apple kan dras i mange retninger, avhengig av hvilken farge du velger å plukke opp. Her har vi valgt å kombinere tapetet med en mørk blå farge fra Flügger, som gir et lunt og rolig uttrykk.

  Foto: Green Apple og Flügger

 • <b>SØTT:</b> Ved å plukke opp fargene fra tapetet, får du en fin helhet i rommet. Her er tapet fra Intag og maling fra Butinox.

  Foto: Intag og Butinox

Maling og tapet er en populær kombinasjon. Og når du skal finne den rette fargen til den malte veggen, kan tapetet være til god hjelp.

Annonse

Mange synes det er utfordrende å finne maling og tapet som matcher. Men har du funnet et tapet du elsker, har du et godt utgangspunkt. Derfra kan du nemlig plukke opp fargene fra tapetet og bruke i resten av interiøret, som de malte veggene. Og ekspertenes råd er å alltid starte med å velge tapet før maling. Det er fordi maling kan blandes i alle mulige farger, og det er enklere å tilpasse malingen til tapetet enn motsatt.

Enten du skal finne farge til det rommet tapetet er i, eller om du skal finne farge til naborommet, kan det være lurt å ta utgangspunkt i fargene i tapetet. Da får du en fin helhet.

Her har vi kombinert en rekke tapeter med farger som passer, så du kan la deg inpspirere til å finne din favorittkombinasjon. Om du velger å dra ut de duse, rolige tonene eller de sterke aksentene, kommer helt an på uttrykket du ønsker. Hvilke farger du henter ut og velger å male med, har mye å si for atmosfæren i rommet.

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]