Kategorier

Meny

Konto

Hybridgulvet som møter alle krav

Ønsker du et gulv som er lunt og komfortabelt, demper lyder, er formstabilt og robust, samtidig som det ser ut som ekte parkett? Da kan et hybridgulv være valget for deg!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hybridgulvet som møter alle krav

Foto: Gerflor

Et hybridgulv forener de beste egenskapene fra ulike gulvmaterialer i ett og samme produkt. Top Silence Design er et slikt gulv, der fordelene fra både designvinyl, kork og HDF er smeltet sammen til ett lettlagt gulv.

– Top Silence finnes i 20 meget naturtro tredesign og stein- og flisvarianter. Fargegjengivelsen er meget eksakt og overflaten er preget for å forsterke inntrykket av naturmaterialer. Gulvbordene har også v-fasede kanter, som gir et eksklusivt utseende, sier Lene Lillejord hos Gerflor.

Dele på Pinterest Elegant med hybridgulv i stuen

Foto: Gerflor

ELEGANT I STUEN: Den matte, pregede overflaten og gode fargegjengivelse gir gulvet et meget naturtro og elegant uttrykk.

Naturtro i flere sjikt

Top Silence er bygd opp av flere lag; der overflaten av designvinyl har en naturlig varmegivende effekt. Et transparent slitesjikt av PUR gjør gulvet slitesterkt og lettvasket. Den stabile kjernen av HDF med uni-klikk-leggesystem, gjør gulvet lett å legge og stabilt under varierende klimaforhold på sommer og vinter. Baksiden av gulvbordene er kledd med et sjikt korkfinér. Dette er et meget lett og fleksibelt naturmateriale med gode akustikkegenskaper som også har en god varmeisolerende effekt.

– I sum gjør dette at gulvet demper lyder, er lunt behagelig å gå og leke på, samtidig som det takler slitasje godt og er enkelt å holde rent, sier Lillejord.

LES OGSÅ: Slik velger du gulv til sommerhytta

Dele på Pinterest Kjøkkengulv

Foto: Gerflor

KJØKKENGULV: Foran kjøkkenbenken, der du står og går mye, ønsker vi et gulv som er komfortabelt og lett å holde rent for søl.

Dele på Pinterest Familie

Foto: Gerflor

FAMILIE: Et hybridgulv forener de beste egenskapene fra ulike gulvmaterialer i ett og samme produkt.

Oppussingsgulv

Top Silence kan brukes i alle tørre rom i boliger og hytter. Gulvet er kun 9,5 millimeter tykt og er derfor godt egnet oppussing så vel som nybygg. Gulvbordenes format følger utseendet – der treetterligningene kommer i plank (1235 millimeter lange og 229 millimeter brede), og stein- og flismønstrene lages i flisformatet 620 millimeter x 298 millimeter.

Dele på Pinterest Entré

Foto: Gerflor

ENTRÉ: Innenfor inngangsdøren vil du gjerne ha et gulv som er lett å vaske og som tåler slitasje uten å få riper.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]