Kategorier

Meny

Konto

Hver sak på sin plass!

Gjør ryddejobben til en lek, og få med barna på laget. Med skoltavlemaling i ulike farger og noen kritt, blir det å rydde etter seg (nesten) like gøy som selve leken.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hver sak på sin plass!

Foto: Beckers, Nordsjö, Borge, Alanor

Barns hjerner blir stimulert av farge, og derfor søker barn seg, allerede fra de er nyfødt, til farger. Små barn foretrekker sterkere farger, og å bruke farger på barnas rom og møbler gir mange positive effekter. For eksempel kan man bruke fargene og flatene til å hjelpe barnet å lære seg å holde rommet ryddig. 

Hvorfor ikke male skuffene på kommoden i ulike farger? Én for sokker, en annen farge for truser, og en tredje på skuffen der t-skjortene skal ligge. Bruker du attpåtil en skoltavlemaling kan du og barnet sammen tegne bilder av det som skal inn i skuffen. Med et strøk magnetisk maling under overflaten kan du til og med sette opp bilder på skuffene.

Dele på Pinterest Med tavlemaling er du ikke lenger begrenset til sort – malingen kan nå brekkes i over 300 friske farger.

Med tavlemaling er du ikke lenger begrenset til sort – malingen kan nå brekkes i over 300 friske farger.

Integrert opplagstavle

Magnetmaling og magnetisk tapet kan også brukes på veggflater, under en dekkende maling i annen farge eller under et mønstret tapet. På den måten er det enkelt å lage uventede og praktiske oppslagstavler der barnet kan henge opp bilder, huskelapper og annet de vil spare på.

Med tavlemaling er du ikke lenger begrenset til sort – malingen kan nå brekkes i over 300 friske farger.

Dele på Pinterest Lag oppslagstavle direkte på veggen!

Lag oppslagstavle direkte på veggen!

Orden blant lekene

På samme måte kan du lage orden i hyllene der dukkene og lekedyrene hviler mellom leken. Tegn dukkens eller dyrets omriss på tavlemaling på veggen bak, så råder det ingen tvil om hvilken leke som skal stå hvor. Hver sak har sin plass, og barnet lærer på en gøyal måte å rydde opp etter seg. 

Dele på Pinterest Her råder det ingen tvil om hvilken leke som skal stå hvor!

Her råder det ingen tvil om hvilken leke som skal stå hvor!

Mer informasjon:

Beckers

Nordsjö

Borge

Alanor

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]