IFI logo
Se flere bilder
Se oppskriften på veggen!

Foto: Chera Westman/ifi.no, Nina Stang, Mr Perswall/Borge

Se oppskriften på veggen!

Gjør favorittoppskriftene lett tilgjengelige - på kjøkkenveggen. Mulighetene er mange: lag fototapeter med gamle husmoroppskrifter eller dine beste oppskrifter, bruk tavlemaling eller magnetisk maling eller tapet.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er mange som elsker å lese oppskrifter. Ved å lage fototapet av favorittoppskriftene er de alltid tilgjengelige for inspirasjon og bruk. Mulighetene med fototapeter er uendelige – du kan tilpasse tapetet til akkurat din vegg, bruke ferdige motiver eller velge egne bilder og oppskrifter. I Mr Perswalls nye kolleksjon Nostalgic har de laget fototapetet Granny, som viser gamle svenske oppskrifter og reklame, som kan tilpasses egne mål. Her finnes oppskrifter på fastelavnsboller, sukkerbrød og fondue, blandet med nostalgisk reklame for Findus-saft, Ekströms Bakpulver og ost.

Uansett om du heller samler på gode oppskrifter enn faktisk å følge dem, finnes det flere muligheter å dekorere kjøkkenet med dem.

Mal en oppslagstavle

Med kritt og tavlemaling kan du både lage handlelister, huskelister og ukemenyer. Tavlemalingen kan brukes på en front på kjøkkenskapet, på løse plater og på hele eller deler av veggene.

Hvis du maler med magnetmaling under tavlemalingen, får du mulighet til å feste oppskrifter med magneter, side om side med egne notater, innkjøpslister og kommentarer!

Mer informasjon:

Mr Perswall

Flügger

Alanor

Beckers

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.