Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Se oppskriften på veggen!

Gjør favorittoppskriftene lett tilgjengelige - på kjøkkenveggen. Mulighetene er mange: lag fototapeter med gamle husmoroppskrifter eller dine beste oppskrifter, bruk tavlemaling eller magnetisk maling eller tapet.

 • Se oppskriften på veggen!

  Foto: Chera Westman/ifi.no, Nina Stang, Mr Perswall/Borge

 • Lag en personlig kjøkkenvegg med fototapet av egne favorittoppskrifter, eller bruk Mr Perswalls motiv Granny med nostalgiske oppskrifter! Foto: Mr Perswall/Borge

  Foto:

 • Med magnetmaling eller et magnetisk tapet bak tavlemalingen kan veggen brukes både til inspirasjon og som oppslagstavle! Foto: Chera Westman/ifi.no

  Foto:

 • Tavlemaling over kjøkkenbenken er praktisk for middagstips og hyggelige beskjeder. Tavle- og magnetmaling føres av en rekke ulike produsenter, blant annet Flügger, Beckers og Alanor. Foto: Nina Stang

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Vi er mange som elsker å lese oppskrifter. Ved å lage fototapet av favorittoppskriftene er de alltid tilgjengelige for inspirasjon og bruk. Mulighetene med fototapeter er uendelige – du kan tilpasse tapetet til akkurat din vegg, bruke ferdige motiver eller velge egne bilder og oppskrifter. I Mr Perswalls nye kolleksjon Nostalgic har de laget fototapetet Granny, som viser gamle svenske oppskrifter og reklame, som kan tilpasses egne mål. Her finnes oppskrifter på fastelavnsboller, sukkerbrød og fondue, blandet med nostalgisk reklame for Findus-saft, Ekströms Bakpulver og ost.

Uansett om du heller samler på gode oppskrifter enn faktisk å følge dem, finnes det flere muligheter å dekorere kjøkkenet med dem.

Mal en oppslagstavle

Med kritt og tavlemaling kan du både lage handlelister, huskelister og ukemenyer. Tavlemalingen kan brukes på en front på kjøkkenskapet, på løse plater og på hele eller deler av veggene.

Hvis du maler med magnetmaling under tavlemalingen, får du mulighet til å feste oppskrifter med magneter, side om side med egne notater, innkjøpslister og kommentarer!

Oppdatert: 06.02.2017  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]