IFI logo
Se flere bilder
Tavlemaling i alle regnbuens farger

Foto: Beckers

Tavlemaling i alle regnbuens farger

Til glede for barn i alle aldre kommer nå tavlemaling i flere farger enn den klassiske sorte. Endelig kan man få utløp for kreativiteten med kritt også på fargeglade bakgrunner.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skoletavlemaling har lenge vært et populært interiørelement i rom og miljøer for barn. Men utvalget av farger har vært begrenset til kun sort. Nå kan fargen brekkes i over 300 farger, og derved åpnes helt nye muligheter for å være kreativ med kritt, sammen med de yngste i familien.

Samtidig lanserer malingprodusenten Beckers et fargerikt fargekart laget for – og av barn! 

Fargerik kreativitet

Med tavlemaling på veggen eller på det lille bordet på barnerommet, får de yngste i familien oppleve gleden av å fritt kunne tegne og skrive når de vil. Tavlemaling er også populært å bruke på kjøkkenet eller gangen, som husketavle, oppskriftssamler eller menykort. Når fargespekteret nå utvides fra å kun finnes i sort til nært sagt hvilken farge du vil, blir mulighetene enda større. Kreativiteten og skapergleden brer om seg også utenfor barnerommet!

Tavlemaling i din favorittfarge kan nå brukes i alle rom, på vegger, dører, møbler, hyller og andre steder der den tidligere kun tilgjengelige sorte fargen, ville ha blitt feil. 

Se flere bilder
Tavlemaling i farger

Foto: Dan Sjunnesson - Studio CA

Tavlemalingen kan brukes på deler eller hele veggen – la gjerne barna få medbestemmelsesrett når rommet skal fornyes!

Farger for barn i alle aldre

Sammen med en Emilie på 7 år, Nike på 6, Freya på 8, Isabel på 9, 11-årige Miles, 10 år gamle Lova, Elias på 12 og 8 år gamle Noel har den svenske innrederen og TV-profilen Isabelle McAllister utviklet 24 barnevennlige farger som presenteres i «Barnas eget fargekart». Her er både duse og kulørte farger som den knallgule «Solros», en pudderrose kalt «Karamell», den duse lilla fargen «Bubbelgum». «Krokodil» er en frekk grønnfarge, «Kolibri» en petroleumsblå og den oransje fargen «Eld» vil kunne gå perfekt inn i gutte- og ungdomsrom.

Mange av fargene vil kunne fungere like godt i et voksent miljø, som i rom dedikert barna.

Tavlemalingen er vanntynnet og enkel å male med. den påføres med pensel eller rull, og gir en glatt og matt flate. Fargene i «Barnas eget fargekart» kan brekkes i produkter for vegg, møbler og i tavlemalingen. 

Se flere bilder
Tavlemaling i spreke farger

Foto: Dan Sjunnesson - Studio CA

En gruppe barn i alderen 6-12 år har vært med å plukke ut de 24 fargene i «Barnas eget fargekart» fra Beckers. Vegg og lister er malt med fargen Aruba, mens den oransje stripen er malt med Skoltavlemaling i kuløren «Eld».

Mer informasjon

Beckers

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.