Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Gode råd for deg som skal pusse opp

De fleste av oss er stadig opptatt med ulike oppussingsprosjekter og vil ha god nytte av praktiske tips og råd om hvordan arbeidet skal utføres. Norges ledende verktøyleverandør viser på sine nettsider hvordan du utfører mange av de vanligste oppgavene.

  • Bruk rull ved påføring, og monter rullen på et forlengerskaft. Det spar deg for ryggplager og gjør jobben raskere å utføre.

    Foto:

  • Maskeringstape er en rask måte å sikre at malingen havner der den skal være. Det finnes tape i mange forskjellige kvaliteter - velg riktig i forhold til underlag og hvor lenge tapen skal sitte oppe.

    Foto:

  • Ved tapetsering er det lurt å begynne ved et vindu.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Jordan hjelper

Mange vil gjerne gjøre jobben selv. Da kan det være nyttig å få noen gode tips og råd fra profesjonelle fagfolk på veien.

Du klikker deg ganske enkelt inn på nettsiden jordanvethvordan.no. Her finner du instruktive filmer som gir svar på de vanligste spørsmålene.

Den nye nettsiden vil være til hjelp enten du skal male huset, pusse opp stua, tapetsere gangen, male vinduer eller beise terrassen. 

Unngå feil

Det er nok en del av oss som er usikre på hvordan vi skal gå fram for å sikre et godt resultat, og det er utrolig kjedelig å bli misfornøyd når man først bruker mye tid og penger på et oppussingsprosjekt.

Manglende forarbeid kan føre til at malingen flasser av eller at kvister og skitt skinner igjennom. Feil fremgangsmåte eller feil valg av verktøy kan føre til sig og søl og dårlig finish. Da blir gleden ved å pusse opp fort borte for de fleste.

Bedre og raskere

Følger du rådene i informasjonsfilmene på jordanvethvordan.no, kan de fleste lykkes med å oppnå et perfekt resultat – og samtidig gjøre jobben enklere for deg selv.

Her får du blant annet vite hvordan du kan male huset på halve tiden hvis du bruker rull i tillegg til pensel - og at rullen påfører malingen jevnere og dermed gir huset bedre beskyttelse. Gjør man ting riktig, blir jobben enklere og resultatet bedre.

I instruksjonsfilmene er det profesjonelle fagfolk som utfører de ulike oppgavene. Du følger prosessen trinn for trinn, og får tips og råd om både fremgangsmåte og verktøyvalg.

Oppdatert: 02.09.2014  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]