Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Et fristed på baderommet

Med design i toppklasse, en god pris og fokus på kortreiste og miljøvennlige materialer, skal det nye merket Haven innta norske baderom. Bak utformingen står Note Design Studio, som har tegnet praktiske oppbevaringsløsninger som kan brukes til flere formål.

cloud_download
fullscreen
 • <b>DESIGNMØBLER:</b> Møblene er laget av naturlige materialer, og er overflatebehandlet med miljøvennlig lakk eller maling. Formspråket er preget av både skandinavisk og japansk tradisjon med harmoniske linjer og myke farger.

  Foto: Norfloor/Haven

 • <b>FLEKSIBILITET: </b>Serien Haven er designet av Note Design Studio og består av både møbler, armaturer og skuffeinnredninger for baderommet.

  Foto: Norfloor/Haven

 • <b>KOMPOSTERBART: </b>Skuffinnsatsen «Toolbox» er laget av stivelse fra mais og søtpotet, og er armert med bambusfibre. Materialet er helt giftfritt og kan både resirkuleres og brytes ned biologisk på en kompost.

  Foto: Norfloor/Haven

 • <b>MANGE BRUKSOMRÅDER:</b> Skuffeinnsatsen «Toolbox» kan brukes mange steder – ikke bare på badet. Hvorfor ikke oppbevare grønnsaker, sminke, skopusseting, smykker i det, eller kanskje bruke det som serveringsbrett?

  Foto: Norfloor/Haven

 • <b>OVERBLIKK:</b> Både skuffene i kommodene og hyllene i høyskapet er perforert for å slippe lyset frem og gi et unikt overblikk over tingene.

  Foto: Norfloor/Haven

 • STORT UTVALG: Merket Haven består av møbler og innredninger i en rekke farger og materialer, med håndtak og knotter i matchende farger.

  Foto: Norfloor/Haven

Annonse
Annonse
perforerte skuffer

OVERBLIKK: Både skuffene i kommodene og hyllene i høyskapet er perforert for å slippe lyset frem og gi et unikt overblikk over tingene.
camera_alt (Norfloor/Haven)

Haven er et nytt kvalitetsmerke på baderomsinnredninger i Norge. Møbler, speil, servanter og annet tilbehør produseres Sverige, med fokus på bærekraft og design. Den norske oversettelsen av det engelske ordet Haven er fristed eller tilflukt, og navnet skal gjenspeile det som opplevelsen  av produktene gir: et rolig og trygt sted hvor du kan være på deg selv.

– Vi gleder oss enormt til å presentere Haven for det norske markedet. Haven representer godt håndverk, harmoniske løsninger, kombinert med moderne farger og stilfull skandinavisk design med et snev av Østen, sier Alessandro Cossutta hos Norfloor-kjeden som blir eneforhandler av merket Haven i Norge, sammen med Oslo VVS Senter på Furuset.

Komposterbare innredninger

designmøbler

DESIGNMØBLER: Møblene er laget av naturlige materialer, og er overflatebehandlet med miljøvennlig lakk eller maling. Formspråket er preget av både skandinavisk og japansk tradisjon med harmoniske linjer og myke farger.
camera_alt (Norfloor/Haven)

Møblene i Havens produktsortiment er designet av Note Design Studio, som tidligere har laget prisbelønnet design for blant andre gulvprodusenten Tarkett og italienske designselskapet Magis.

Serien Haven består av både baderomsmøbler, speil, speilskap, skuffeinnredninger og servanter, med et formspråk som er sterkt knyttet mot både skandinavisk og japansk formtradisjon med enkle og rene linjer og naturlige materialer. Innenfor serien gis det store muligheter for personlig utforming av baderomsmiljøet, ved å velge skrog, håndtak, servant og kran etter egen smak. Skuffene er perforerte for å gi et luftig uttrykk og godt overblikk over hva som er oppbevart.

Den innovative serien med skuffeinnredninger er laget av et materiale som er både slitesterkt og naturlig. Innredningene lages fra hovedingrediensen stivelse fra mais og søtpoteter, med armering av bambusfibre, og er både biologisk nedbrytbare og komposterbare.

Følg din egen stil

resirkulerbart

KOMPOSTERBART: Skuffinnsatsen «Toolbox» er laget av stivelse fra mais og søtpotet, og er armert med bambusfibre. Materialet er helt giftfritt og kan både resirkuleres og brytes ned biologisk på en kompost.
camera_alt (Norfloor/Haven)

Møblene er laget av resirkulerbare materialer og overflatebehandlet med miljøvennlig maling og lakk. Skuffefrontene på kommodene er utskiftbare, slik at det er enkelt å endre farge og stil uten å renovere hele badet.

– Med Haven sin prisgunstige kolleksjon, så ønsker vi å inspirere kundene våre til å utforske sin egen personlig stil gjennom miks-og-match-prinsippet. Slik kan de tilpasse sitt baderomsmøbel med ulike skrog, håndtak, servant og kran for å fremme sin personlige touch på badet, sier Alessandro Cossutta.

Oppdatert: 15.04.2020  

Haven

 • Et svensk kvalitetsmerke med baderomsinnredninger til en gunstig pris.
 • Har samme eiere som Tapwell som produserer armaturer for kjøkken og bad.
 • Design laget av Note Design Studio.
 • Forhandles i Norge av Norfloor-kjeden og Oslo VVS senter.

Se sortimentet her:

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Mer informasjon

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]