Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Enkelt og trendy med nye sprayfarger

Med spraymaling er det lett å forvandle gamle ting til nye. Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender, kan vi forlenge livet til gamle, kjære ting, og samtidig sette prikken over i-en i interiøret.

cloud_download
fullscreen
 • OPPDATERT: Med spraymaling i tidens farger, er det enkelt å få gamle ting til å passe et nytt interiør.

  Foto: Quick Bengalack

 • <b>ENKEL FORNYELSE:</b>Gjenbruk er i tiden, og siden spraymaling er den enkleste måten å fornye gamle, kjære ting på, må også produkter og farger på sprayboks henge med i trendene. Nå revitaliseres derfor hele Quick Bengalack-sortimentet

  Foto: Quick Bengalack

 • <b>TRENDFARGER: </b>Fargekartet til Quick Bengalack har fått et ansiktsløft.

  Foto: Quick Bengalack

 • <b>JORDFARGER:</b> Fargekartet til Quick Bengalack viser de ferdigfargene som er å få på sprayboks. Kakediagrammer gjør fargekombinasjoner lett å lykkes med.

  Foto: Quick Bengalack

 • <b>SPRAY RETT PÅ RUST:</b> Metallmaling som kan påføres rett på rust kommer nå også på sprayboks, med samme kvalitet som penselmalingen.

  Foto: Quick Bengalack

 • <b>ALLSIDIG RENS:</b> De nye rensen kan brukes til mye - alt fra avretting av metaller, til rengjøring av verktøy og motorer, bilfelger og fjerning av limrester, klistremerker og for å få vekk stearin fra lysestaker.

  Foto: Quick Bengalack

Annonse
Trendfarger

TRENDFARGER: Fargekartet til Quick Bengalack har fått et ansiktsløft.
camera_alt (Quick Bengalack)

Finner vi den rette fargen, er veien kort til å spraymale en gammel gjenstand, og å få den til å passer resten av hjemmet – både ute og inne.  Bærekraftig forbruk ligger i tiden, og det smarteste da er å ta vare på de tingene vi allerede har.

– Du må ikke kjøpe nytt, du kan heller male om det du har, sier Birgitte Finckenhagen, markedsdirektør i Scanox som forsyner norske oppussere med spraylack i moderne farger.

Quick Bengalack kommer nå i et oppdatert fargerkart, med 18 nye farger i silkematt glans, og fire nye farger i blank glans. Fra tidligere fargekart er 10 basisfarger bevart.

Enkelt å kombinere farger

Jordfarger

JORDFARGER: Fargekartet til Quick Bengalack viser de ferdigfargene som er å få på sprayboks. Kakediagrammer gjør fargekombinasjoner lett å lykkes med.
camera_alt (Quick Bengalack)

Fargekartet er bygd opp på samme måte som Butinox interiørkart, med veiledning i form av de populære kakediagammene som gjør fargevalg og kombinasjon av ulike farger enkelt.

– Dessuten kommer vi med en effektspray som gir et sølvskimmer til gjenstanden. De metalliske fargene sølv, gull og kobber er også oppdatert og forbedret. Alle spraybokser får også en ny dyse som gjør påføringen enklere og raskere. Dysen kan også vris på for å vinkle spraybildet 90 grader, sier Birgitte Finckenhagen.

 

 

Rett på rust i sprayform

Nyheter

SPRAY RETT PÅ RUST: Metallmaling som kan påføres rett på rust kommer nå også på sprayboks, med samme kvalitet som penselmalingen.
camera_alt (Quick Bengalack)

Mottoet til Quick Bengalack er «Alt kan fornyes», og det gjelder også selve malingsortimentet. I disse dager lanseres to nye produkter og et helt nytt fargekart i serien med malinger for tre, hardplast og metall på boks og sprayboks.

– På boks har vi helt siden 2014 hatt metallmaling som kan påføres direkte på rustent metall, men da påført med pensel eller rull. Siden den tid har vi fått utrolig mange spørsmål om å få slik rett på Rust-kvalitet på spray. Det gjør det mye enklere å vedlikeholde rustne elementer der pensel ikke kommer så lett til. Nå har laben løst saken, og vi lanserer nå Quick Bengalack Rett på rust i to farger – sort og hvitt – med høy glans, som har like god holdbarhet som penselkvaliteten, sier Finckenhagen.

Enkel rens for metall

ALLSIDIG RENS:

ALLSIDIG RENS: De nye rensen kan brukes til mye - alt fra avretting av metaller, til rengjøring av verktøy og motorer, bilfelger og fjerning av limrester, klistremerker og for å få vekk stearin fra lysestaker.
camera_alt (Quick Bengalack)

En annen nyhet er en rensespray som sikrer rent underlag for videre behandling. Rensen er en avfetting som ikke skader malte flater, glass eller plast, og er spesielt tilpasset for bruk før øvrige Quick Bengalack-produkter.

Sprayen påføres underlaget og får virke i 15- 30 sekunder, før den tørkes vekk med lofri klut. Eventuelle rester av rensen damper raskt bort.

– Avfettingen kan brukes til alt fra avfetting av metaller til rengjøring av verktøy og motorer, bilfelger og fjerning av limrester, klistremerker og for å få vekk stearin fra lysestaker. Den fjerner også gammel skismøring og gjør skiene klare for en ny tur, sier hun.

– Det skal være lett å vedlikeholde med disse produktene. Da kan vi inspirere til bærekraftig gjenbruk. Ved å forlenge levetiden på det vi allerede har, reduseres det totale forbruket, forklarer Finckenhagen.

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]