Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Slik fjerner du stearinflekken

Har du hatt et uhell med stearinlyset?   Alanor
Stearinlys skaper stemning under mørke høst- og vinterkvelder. Men hvem har vel ikke sølt stearin på duken eller teppet? Her er enkel måte å fjerne de gjenstridige flekkene.

Når stearinlysene brenner, er det lett å få flekker på tekstiler. På duker, tepper og tøy kan det være vrient å få fjernet de fete restene av stearinen fra tekstilfibrene. Ekstra ille blir det med julens røde, lilla eller grønne stearinlys på et hvitt teppe eller en bordduk.

Men det finnes råd å få! I farge- og interiørhandelen finnes det produkter som redder situasjonen, også der husmorstrikset med strykejern og tørkepapir har gått bet. 

Slik går du frem:

Det er enkelt å fjerne flekker med riktig hjelpemiddel!
Det er enkelt å fjerne flekker med riktig hjelpemiddel!

Skrap forsiktig vekk løs stearin fra tekstilet.

Hell en god slums med Liberon Møbelrenser over flekken og la den virke en liten stund.

Strø så over en del Liberon Flekkfjerningspulver. Jobb pulveret godt inn i flekken med fingrene.

La tørke, og bruk så støvsugeren til å fjerne flekkfjerningspulveret.

Vips – så er flekken borte!

Derfor fungerer det:

Liberon Flekkfjerningspulver er et høyaboserberende pulver som både trekker til seg og fjerner stearin, voks, fett, kaffe, te, vin med mer fra tepper, tekstiler, skifer, tre, lær, papir og andre porøse materialer. For å fjerne gjenstridige flekker som har trukket må flekken først løses opp, enten ved hjelp av Liberon Møbelrenser (på flekker av stearin, fett, voks etc.) eller vann (på flekker av kaffe, te, vin). Deretter strøs pulveret over flekken og gis tid til å virke.

Liberon Møbelrenser er et spesialprodukt utviklet for rengjøring av treverk, uten å skade gamle møbler og lakkerte flater. Midlet løser opp de mest vriene flekker uten å skade underlaget. Det kan også brukes til fettfjerning på kjøkkenskap, sotfjerning på peisen, kalk- og såpebelegg på dusjdører, for å fjerne gammel smøring på ski og rester etter klistremerker på skap og møbler m.m.

Mer informasjon

www.alanor.no

Les også De ukjente hjelpemidlene

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: