Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

En fransk kjærlighetssaga på rull

Med romantiske blomster, franske liljer og elegante striper er tapetboken Maison Amelie en romantisk, fransk kjærlighetshistorie. Bokens klassiske mønstre og duse pasteller passer godt for den landlige stilen.

 • Digitalt motiv med Eiffeltårnet.

  Foto:

 • Feminint og romantisk.

  Foto:

 • Digitalt motiv med plankevegg og bomsterkurv.

  Foto:

 • Design med franske liljer, i stiltapetfarge.

  Foto:

 • Elegante striper i sober farge.

  Foto:

 • Maskulint og urbant.

  Foto:

Annonse
Annonse

Svenske tapetprodusenten Decor Maison har en forkjærlighet for fransk kultur og interiør, samtidig som røttene er godt plantet innen skandinavisk stil. «Joie de vivre», en hyllest til livet, kaller de selv dette.

Den nyeste kolleksjonen Maison Amelie, viser prov på både fransk romantikk og en blomstrende, skandinavisk tapetarv, samtidig som den har tydelige urbane trekk. 

Urbant og romantisk

Feminint og romantisk.

Feminint og romantisk.

Boken inneholder en elleve ulike design, hvorav fire er digitale. Her er gammeldagse plakatmotiver med sommerfugler og andre insekter, romantiske blomsterstilker, stiliserte franske liljer, elegante striper og diskrete små og repeterende mønstre presentert parallelt med de digitale motivene med gråslitt plankevegg med og uten blomsterkurv. For å understreke den franske koblingen, inneholder kolleksjonen også et helveggsmotiv med Eiffeltårnet.

Designene holder seg i den duse pastellskalaen, med farger som støvete rosa, blekblått og mildgrønt, komplettert med lyst grått og greige som går like godt i et romantisk, landlig interiør, som i et urbant miljø. Motivet med en variant av stiltapetenes franske liljer, finnes også med dypt rød eller blå bunnfarge.

Maskulint og urbant.

Maskulint og urbant.

– Maison Amelie inviterer til en vintagereise gjennom klassiske blomstervyer og oppdaterte mønstre fra det fra fortiden. Tapetene lager et rolig og jordnært rammeverk i boligen, sier markedsjef i Decor Maison, Krister Magnusson.

Decor Maison er kjent for tidløse tapeter med bunn i fransk og skandinavisk stil. Tapetene designes og produseres i Sverige, og distribueres i Norge av Fantasi Interiør. Tapetene lages i en stabil og god fiberkvalitet, som er enkelt å sette opp da limet påføres veggen.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Fantasi Interiør

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]