Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Den fargerike høsten

Det er lite som kan måle seg med høstens deilige fargepalett. Kjenner du at den gjør deg godt, så ta den med inn!

cloud_download
fullscreen
 • <b>TEKSTILDRØM:</b> Hva blir vel mer høstlig en myke, deilige puter i høstfarger og løvmønster? Putene er trukket i tekstiler fra Sanderson sin kolleksjon Elysian, som føres av Intag.

  Foto: Intag

 • <b>HØSTENS FARGER:</b> Den levende årstiden presenterer en kompleks og lekker fargepalett. Tekstilet på sofaen er fra Sandersen sin kolleksjon Elysian, som føres av Intag.

  Foto: Intag

 • <b>FARGESPILL:</b> Gult, grønt, brent oransje – fargene fra høstpaletten kompletterer hverandre fint med tekstiler fra Harlequin/Tapethuset.

  Foto: Tapethuset

 • <b> GYLLEN ÅRSTID:</b> Den varme, gylne gulfargen er en viktig farge om høsten. Tapetet her er fra kolleksjonen Les Unis Linens fra Flamant, som føres av Green Apple.

  Foto: Green Apple

 • <b>MIKS:</b> En miks av lune materialer i varierende tekstur i varme og gylne høstfarger frister øyet. Stemningskart fra kolleksjonen Roots fra Borge.

  Foto: Borge

 • <b>LIV:</b> Varme farger fra høstpaletten kan kombineres med kjøligere farger for å skape liv. Tapet fra kolleksjonen Bazar fra Borge.

  Foto: Borge

Annonse
Annonse
Høstfarger

HØSTENS FARGER: Den levende årstiden presenterer en kompleks og lekker fargepalett. Tekstilet på sofaen er fra Sandersen sin kolleksjon Elysian, som føres av Intag.
camera_alt (Intag)

Hvert år, når sommeren glir over i høst, forandrer fargene ute seg, og det viser seg varme rød-, oransje- og gultoner, men også grønt, rosa-lilla, burgunder, plomme, lyse jordfarger og alt i mellom. Med andre ord: et bredt fargespekter åpner seg.

Naturen er en av våre største inspirasjonskilder, og om du liker det du ser når du går ute om høsten, kan du enkelt ta det med inn. Ingen andre tider av året kan måle seg med høsten når det kommer til fargeutvalg. Her er det noe for de fleste.

Lunt og varmt

Høstfarger i interiøret

MIKS: En miks av lune materialer i varierende tekstur i varme og gylne høstfarger frister øyet. Stemningskart fra kolleksjonen Roots fra Borge.
camera_alt (Borge)

Høsten har mengder av de rike fargene du trenger for å skape et lunt, varmt interiør. For selv om paletten består av et stort registert ulike farger, er det uten tvil de varme fargene som regjerer. Noen kjøligere toner bidrar til å skape en luftig kontrast, slik at det ikke "gror". Husk også på viktigheten av å mikse materialer med ulik glans og ulik tekstur. Alt det er viktig for at det lune interiøret ikke blir for tørt og kjedelig.

LES OGSÅ: Hva er varme og kalde farger?

Bredt fargespekter

Lilla i interiøret

LILLA: Vi tenker ofte på varme oransje-, rød- og gulfarger når vi snakker om høstfarger. Men også støvete rosa-lilla farger er å finne blant høstløvet. Tekstiler fra kolleksjonen Elysian fra Sanderson/Intag. Stolen er trukket i tekstilet "Geese".
camera_alt (Intag)

De varme rødtonene, de dype grønnfargene, de gylne gultonene og de lune oransjefargene er kanskje de mest synlige i høstpaletten, og de vi forbinder mest med naturen ute nå. Men spekteret er så mye bredere enn dette. For fra de er grønne og friske om sommeren, til de faller av trærne om senhøsten, gjennomgår løv og blader en fargetransformasjon i flere grader og nyanser. Og du kan oppdage mange spennende farger og nyanser i løpet av prosessen, som rosa-lilla, blårødt og de dypeste vinfarger, sammen med de nevnte andre, mer kraftige kulørene.

Så la deg inspirere av alle de herlige høstfargene! 
Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Hovebilde/TEKSTILDRØM:

Tekstiler: fra kolleksjonen Elysian fra Sanderson – INTAG

remove_circle_outline
HØSTENS FARGER:

Tekstil: fra kolleksjonen Elysian fra Sandersen – INTAG

remove_circle_outline
FARGESPILL:

Tekstiler: fra Harlequin – TAPETHUSET

remove_circle_outline
GYLLEN ÅRSTID:

Tapet: fra kolleksjonen Les Unis Linens fra Flamant – GREEN APPLE

remove_circle_outline
MIKS:

Prøver: fra kolleksjonen Roots – BORGE

remove_circle_outline
ORANSJE:

Vegg: maling Classico, farge Kenyan Copper – PURE & ORIGINAL

remove_circle_outline
LIV:

Tapet: fra kolleksjonen Bazar – BORGE

remove_circle_outline
LILLA:

Tekstiler: fra kolleksjonen Elysian fra Sanderson – INTAG

remove_circle_outline
STEMNING:

Vegg: malt med Mood i fargen Impulsiv 864 – BECKERS

remove_circle_outline
NATURENS FARGER:

Vegg: malt med fargen Dijon fra BUTINOX

remove_circle_outline
MULIGHETER:

Tapet: fra kolleksjonen In Bloom fra BORGE

remove_circle_outline
MYK GLEDE:

Tepper: fra kolleksjonen Atelje fra GOLVABIA

remove_circle_outline
TREVERK:

Parkett: Langeland fra PERGO

remove_circle_outline
VARMT:

Farger: Karamell 700, Vintage 716 og Tegel 666 fra BECKERS

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]