Kategorier

Meny

Konto

Bra belegg for bikkjer og barn

Enten du liker geometriske mønstre, tradisjonelle tredesign eller kule betongflater, finnes et vinylgulv for deg. I tillegg til moderne utseende, får du et gulv som tåler det fleste utfordringer familiehverdagen kan utsette gulvet for.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Bra belegg for bikkjer og barn

Foto: Gerflor

Med barn og hund i huset kan hverdagen være tøff for gulvet. Men et slitesterkt vinylbelegg takler det aller meste av hardhendt lek, slaps, søl og skarpe klør. Nye HQR fra Gerflor kommer nå med nye design, og med en slitestyrke som tåler de tøffeste utfordringene.

– Vi har flere spennende design. Blant annet et geometrisk mønster og et design som minner om et slitt orientalsk teppe. Overflaten er matt og har en preget struktur slik at gulvet får liv og ser ekte ut, sier Lene Lillejord, markedsansvarlig i Gerflor.

Dele på Pinterest TEPPELOOK: Damasco er et design som minner om et slitt orientalsk teppe. Designet kommer i to farger – grått og lyst beige.

TEPPELOOK: Damasco er et design som minner om et slitt orientalsk teppe. Designet kommer i to farger – grått og lyst beige.

Dele på Pinterest BREDT OG LANGT: Trenden med ekstra brede og lange parkettbord er kommet også til vinylverdenen. Her er tredesignet Elegant kombinert med det geometriske Diamond i gråbeige.

BREDT OG LANGT: Trenden med ekstra brede og lange parkettbord er kommet også til vinylverdenen. Her er tredesignet Elegant kombinert med det geometriske Diamond i gråbeige.

Moderne gulv

Basert på dagens trender og i samarbeid med tradisjonelt gode HQR kunder, har Lillejord plukket ut en rekke nye design for produktet HQR. Av 14 design i kolleksjonen er hele 9 nye.  Dette er et banebelegg av vinyl, som har fått oppgradert slitesjikt, og nå er det perfekte valget for hundeeiere, barnefamilier og andre som ønsker et moderne gulv som tåler mye.  Den nye HQR kan nå også legges på butikkgulv, kafeer og områder med større belasting, som faktisk ønsker seg et lekkert og trendy utseende.

Mønstrene er delt inn i kategoriene «Archi Graphic», med geometriske mønstre og slitt orientalsk damaskinspirasjon, «Rock Factory», med blant annet et grått tremønster og et tøft betonggulv med sølvskimmer, og «Timeless Elegance» som består av tremønster med lengre og bredere bord, akkurat som ekte tregulv i dag har. Den siste kategorien er kalt «Woodstock» og inneholder ulike tredesign med svært naturlig utseende.

Dele på Pinterest PROBLEMLØSER: HQR har en unik tekstilbakside med over 95 prosent resirkulert fiber. Baksiden demper lyder og tar opp små ujevnheter i underlaget.

PROBLEMLØSER: HQR har en unik tekstilbakside med over 95 prosent resirkulert fiber. Baksiden demper lyder og tar opp små ujevnheter i underlaget.

Dele på Pinterest SKIMMER: Walden Silver Grey er et tredesign med sølvskimmer.

SKIMMER: Walden Silver Grey er et tredesign med sølvskimmer.

Lengre og bredere

– Trenden fra tre- og laminatgulv, med bredere og lengre bord er viktig også vinylbeleggene. Designet Castle blond avbilder enda bredere og enda lenger bord enn før, sier Lillejord.

HQR er en vinyl med tekstilbakside og med meget god slitestyrke. Slitesjiktet er nå hele 0,5 millimeter tykt, og hele belegget er 3,1 millimeter tykt.

– Det tåler meget røff bruk, og er perfekt for barnefamilier og hundeeiere. Vinylbelegget er en banevare som lages i både 2 og 4 meters bredde, og som kan legges løst uten bruk av lim, sier Lene Lillejord.

Dele på Pinterest GEOMETRISK: To trender i ett - geometrisk mønster og blåfargen. Nye HQR fra Gerflor er et boligvinylbelegg på 2 og 4 meters bredde.

GEOMETRISK: To trender i ett - geometrisk mønster og blåfargen. Nye HQR fra Gerflor er et boligvinylbelegg på 2 og 4 meters bredde.

Dele på Pinterest BETONGSTIL: Kun fem av 14 design videreføres fra tidligere kolleksjoner. Betongmønsteret Brooklyn Dark, med skimmereffekt, er et av de populære designene som lever videre.

BETONGSTIL: Kun fem av 14 design videreføres fra tidligere kolleksjoner. Betongmønsteret Brooklyn Dark, med skimmereffekt, er et av de populære designene som lever videre.

Mer informasjon:

Gerflor

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]