Kategorier

Meny

Konto

Vinyl - enormt utvalg, intet vedlikehold

Vinylen er tilbake i varmen!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Vinyl - enormt utvalg, intet vedlikehold

Foto: Produsentene og Kristian Owren/ifi.no

Nye produksjonsteknikker gir vinylgulv med et utrolig realistisk utseende av skifer, fliser, stein og tre. Men vinylen kan langt mer enn å imitere naturmaterialene! Det fins intet annet gulvbelegg der variasjonsmulighetene er like store. Sterke, friske farger, morsomme mønstre, metall, slangeskinn, blomster, ruter, striper, kvadrater. Det fins praktisk talt ingen begrensinger når det gjelder vinyl.

Men husk og spør etter prøver i butikken. De har tilgang på mye mer enn det som ligger fremme. Bestillingstiden er normalt et par dager.

Vinyl på badet

De fleste velger keramisk flis på badet, men ulike typer våtromsbelegg kan også være lekkert. Fordelen er at du slipper skitne fuger som må skrubbes med jevne mellomrom. Her er et belegg med små knotter som gir godt feste til føttene.

Heterogene versus homogene vinylgulv

Heterogene vinylgulv er bygget opp av flere sjikt. Det gir en fin dybde i gulvet og anbefales i private hjem. Homogene vinylbelegg er tynnere og har den samme materialsammensetningen i hele tykkelsen. De brukes som oftest i offentlige miljø.

Rengjøring: Gulvene støvsuges eller vaskes/tørrmoppes.  

Disse fører produktet:

Polyflor, tlf: 23 00 84 00

Tarkett, tlf: 32 20 92 00

Forbo Flooring, tlf: 66 77 12 00

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]