Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Arbeidsrom

Et godt arbeidsrom/kontor hjemme er ikke til å kimse av. Her får du råd, tips og inspirasjon til interiør og oppussing.

Artikler

Av og til kan bare en ny farge gi et rom nytt liv, og huseieren både arbeidslyst og nye, kreative tanker. Hva er vel bedre enn det på et hjemmekontor?

Med skråtak og meget lave knevegger var det ikke direkte danseplass, så det gjaldt å tenke praktisk. Resultatet er at det 16 kvadratmeter store rommet huser både kontor og overnattende gjester, samt en tenåring som camper der fra tid til annen.

Det er på gulvet vi er vant til å se linoleum, og det gjennom flere generasjoner. Det fleksible naturproduktet er imidlertid også anvendelig til andre formål – her som oppslagstavle og dekorelement.

Rommer ikke boligen et kontor? Det trengs ikke et eget rom for å lage en hyggelig arbeidssone for jobb eller studier. Et hjørne av gangen kan med enkle grep bli en fin og praktisk arbeidsplass.

Den gamle og velkjente svarte tavlemalingen har for alvor gjort comeback. Flere malingleverandører kan nå levere denne klassikeren.

TV-stuen var liten og trang, uten avstand nok til flatskjermen familien ønsket seg. De søkte hjelp til å finne en løsning. Dette førte ikke bare til at huset ble mer funksjonelt og lettere å leve i, men også at det fikk helt nye farger.

Med inspirasjon fra Østens mystikk ble et hvitt og kjedelig arbeidsrom omgjort til et eksotisk skattkammer i frodige farger.

God balanse mellom grått, hvitt og farger, sans for gjenbruk og blikk for plassutnyttelse resulterte i et nytt og levende hjem innenfor begrenset budsjett.

Ønsker du å vie en del av stua til hjemmekontor? Kanskje dette er en løsning som vil passe for deg?

Sparkelmasse er ikke kun til bruk for grunnarbeid. Her har vi dekorert et hjemmekontor med sparkelmasse formet gjennom en rund sjablon. Sjablonen er plastlokk fra malespann.

Barna har flyttet hjemmefra og mor har rykket inn på det ene barnerommet. Nå skal det bli hobby- og avslappingsrom med innredning skreddersydd etter hennes behov.

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

Tarkett annons