Kategorier

Meny

Konto

Ditt «nye» hjemmekontor

Heldig er den som har tre skritt til kontoret.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ditt «nye» hjemmekontor

Foto: Borge, Green Apple, Flügger

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fornyelse skaper motivasjon. Det trengs når mørket setter inn. Det er få ting som slår en ny vegg. En vegg du kan stirre på når hjernen er alene. Med enkle grep kan du gi hjemmekontoret en «makeover» som bærer deg igjennom våte høstdager og seige vinterdager. Hemmeligheten er tapet.

Lettere enn du tror

Å tapetsere er ikke så vanskelig som mange tror. Alt som trengs er godt verktøy, nøyaktighet og tålmodighet. 

Riktig verktøy

Start med å finne frem alt nødvendig verktøy og dekk gulv med dekkefilt eller plast. Sjekk også at batchnummeret på alle rullene er det samme. Fjern alle deksler til stikkontakter, lysbrytere og andre ting som du ikke ønsker at tapetet skal dekke. 

Dele på Pinterest Det er mange fordeler med å jobbe hjemme. En av dem er at du kan dekorere kontoret som du vil. Et arbeidsrom skal skape arbeidslyst. Velg duse farger eller motiver som inspirerer. Tapet fra Storeys.

Det er mange fordeler med å jobbe hjemme. En av dem er at du kan dekorere kontoret som du vil. Et arbeidsrom skal skape arbeidslyst. Velg duse farger eller motiver som inspirerer. Tapet fra Storeys.

Dele på Pinterest Med tapet kan du finne akkurat den fargen og det mønstre som får din arbeidslyst på topp. Tapet fra Tapethuset.

Med tapet kan du finne akkurat den fargen og det mønstre som får din arbeidslyst på topp. Tapet fra Tapethuset.

Start med en linje

Tegn en vertikal linje der du vil starte. Bruk et vater og merk av loddrett nedover med en blyant. Hvis den første lengden er skjev, vil skjevheten synes bedre og bedre for hver meter man kommer bortover veggen. 

Hånd i hanske

Klipp tapetlengdene cirka 10 centimeter ekstra så du har litt å gå på. Bruk den første ferdigkuttede lengden som mal for de andre lengdene når du klipper. Pass på at mønsteret stemmer fra tapetlengde til tapetlengde. Legg tapetet med mønsteret ned. Sett også en pil i den ene enden for å sikre at du tapetserer lengdene i samme retning.

Dele på Pinterest Gå inn i høsten med fornyet arbeidslyst. Frisk opp hjemmekontoret med nye vegger. Tapet fra Borge.

Gå inn i høsten med fornyet arbeidslyst. Frisk opp hjemmekontoret med nye vegger. Tapet fra Borge.

Dele på Pinterest Kom, arbeidslyst, og treng deg på - her skal du ei motstand finne! Tapet fra Storeys.

Kom, arbeidslyst, og treng deg på - her skal du ei motstand finne! Tapet fra Storeys.

Ingen tørre flekker

Før på lim med en malekost eller rulle, enten på vegg eller dirkete på tapetet, avhengig av hva slags type tapet du har. Sørg for at det ikke blir noen tørre flekker på veggen. 

Start fra toppen

Begynn å feste tapetet øverst, og husk på å la det stikke noen centimeter over listen. Slipp så ned andre halvdel og stryk så tapetet på plass med hendene. Bruk en tapetbørste for å stryke ut ujevnheter og bobler. 

Bort med limet

Bruk en tapetkniv og kutt vekk det overflødige tapet både oppe og nede, tørk vekk eventuelt lim, og ta en runde til med tapetbørsten. Fortsett tapetseringen til du når enden på veggen. Kutt av tapetet her. Bruk en god tapetkniv og støtt gjerne med sparkelen når du skjærer. Etter at dekslene til stikk-kontakter, lysbrytere og lignende er på plass er din enkle og raske oppussing ferdig.

Dele på Pinterest Arbeidsplassen hjemme kan gjøres stilig og elegant med tapet. Tapet fra Green Apple.

Arbeidsplassen hjemme kan gjøres stilig og elegant med tapet. Tapet fra Green Apple.

Dele på Pinterest Det er ikke alle kontorer du kan gjøre like personlig og etter din egen smak som hjemmekontoret! Tapet fra INTAG.

Det er ikke alle kontorer du kan gjøre like personlig og etter din egen smak som hjemmekontoret! Tapet fra INTAG.

Dele på Pinterest Det er forskjellig hva som trigger motivasjonen, og som får oss til å arbeide bedre. Noen motiveres av at det skjer mye rundt dem, andre vil ha rolige omgivelser. Tapet fra Inspirasjon Interiør.

Det er forskjellig hva som trigger motivasjonen, og som får oss til å arbeide bedre. Noen motiveres av at det skjer mye rundt dem, andre vil ha rolige omgivelser. Tapet fra Inspirasjon Interiør.

Mer informasjon:

Borge

Fantasi Interiør

Fibotex

Flügger

Green Apple

Inspirasjon Interiør

INTAG

Storeys

Tapethuset

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]