Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Kontorplass når du mangler rom

Borosan fra Borge.   Bilder av: Borge
Rommer ikke boligen et kontor? Det trengs ikke et eget rom for å lage en hyggelig arbeidssone for jobb eller studier. Et hjørne av gangen kan med enkle grep bli en fin og praktisk arbeidsplass.
Med et fint tapet og en stilig kontrastfarge ble hjørnet av denne trappegangen en praktisk og dekorativ arbeidssone. Tapetet er fra Borges kolleksjon Borosan.
Med et fint tapet og en stilig kontrastfarge ble hjørnet av denne trappegangen en praktisk og dekorativ arbeidssone. Tapetet er fra Borges kolleksjon Borosan.

- Mange sier de ikke har plass til kontor, men sannsynligheten er stor for at det fint lar seg gjøre å lage en dedikert arbeidsplass et eller annet sted i huset. Det gjelder bare å være litt kreativ, sier Birgit Torkildsby hos Borge.

Et hjørne av trappegangen eller et annet rom i huset kan fint gjøres om til en sone for konsentrasjon. Denne kan enten skjules, ved å gå i ett med omgivelsene, eller den kan fremheves. 

- Ønsker man å markere sonen, er tapet et utmerket alternativ. Da får man straks et mer markert område der det er hyggelig å sette seg ned for å jobbe, tipser hun.

Her har et stilig tapet i kombinasjon med en sprek gulfarge og et enkelt skrivebord blitt en dekorativ løsning som på ingen måter skjemmer gangen.

 

Mer informasjon

Borge

Les også Arbeidsrom med høy trivselsfaktor

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Beckers annons

Nyeste artikler

HappyHomes annons