Kategorier

Meny

Konto

Kontorplass når du mangler rom

Rommer ikke boligen et kontor? Det trengs ikke et eget rom for å lage en hyggelig arbeidssone for jobb eller studier. Et hjørne av gangen kan med enkle grep bli en fin og praktisk arbeidsplass.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Kontorplass når du mangler rom

Foto: Borge

- Mange sier de ikke har plass til kontor, men sannsynligheten er stor for at det fint lar seg gjøre å lage en dedikert arbeidsplass et eller annet sted i huset. Det gjelder bare å være litt kreativ, sier Birgit Torkildsby hos Borge.

Et hjørne av trappegangen eller et annet rom i huset kan fint gjøres om til en sone for konsentrasjon. Denne kan enten skjules, ved å gå i ett med omgivelsene, eller den kan fremheves. 

- Ønsker man å markere sonen, er tapet et utmerket alternativ. Da får man straks et mer markert område der det er hyggelig å sette seg ned for å jobbe, tipser hun.

Her har et stilig tapet i kombinasjon med en sprek gulfarge og et enkelt skrivebord blitt en dekorativ løsning som på ingen måter skjemmer gangen.

 

Dele på Pinterest Med et fint tapet og en stilig kontrastfarge ble hjørnet av denne trappegangen en praktisk og dekorativ arbeidssone. Tapetet er fra Borges kolleksjon Borosan.

Med et fint tapet og en stilig kontrastfarge ble hjørnet av denne trappegangen en praktisk og dekorativ arbeidssone. Tapetet er fra Borges kolleksjon Borosan.

Mer informasjon

Borge

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]