Kategorier

Meny

Konto

Tøffe tapeter for tweens

De er ferdig med Disneyprinsesser og Cars, men likevel ikke helt klar for ungdoms- og voksenlivet. Her er noen gode veggforslag til husets tween.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tøffe tapeter for tweens

Foto: Produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kommer et punkt der Ole Brum, prinsesser og biler ikke lenger er det mest fantastiske i hele verden. Tweens, altså de i aldersgruppen 10-12 år - midt i mellom barn og tenåringer, har ofte et behov for å kvitte seg med det barnslige barnerommet og tjuvstarte livet som tenåring.

- Nå er barna i en alder der de absolutt kan og bør ha påvirkningskraft når det kommer til hvordan rommet deres skal se ut. La det bli deres egen hule der personligheten skinner gjennom, oppfordrer Bjørg Owren, kreativ leder hos ifi.no.

Kristin Bjørnvik hos Borge er helt enig.

- Denne aldersgruppen har ofte klare meninger om hva de liker og ikke liker, og bør få være med å bestemme selv. Utvalget er stort, så det er noe for alle smaker, sier hun.

Her er noen forslag for enhver smak:

Den drømmende

Det trenger ikke være så langt mellom tordenskyer og knallblå himmel når man er i den rette alderen. Motivet er fra Mr Perswalls kolleksjon av Isabelle McAllister. 

Dele på Pinterest Den drømmende

Den livsglade

Sommerfulgene fra Storeys sin kolleksjon Kanara er populært hos jentene. De glade fargene og det enkle mønsteret appellerer til mange. 

Dele på Pinterest Den livsglade

Den kule

Jeanstapetet fra Storeys' Denim & Co er et populært valg blant gutta. 

Dele på Pinterest Den kule

Den romantiske

Noen får aldri nok av blomster og hjerter. I Camille fra Storeys finnes det flere romantiske tapeter perfekt for jenterommet. 

Dele på Pinterest Den romantiske

Den leseglade

Et kult bokhylletapet i spenstige farger fra Harlequin/Tapethuset. Kolleksjonen heter All About Me.

Dele på Pinterest Den leseglade

Den tegneseriefrelste

Donald vokser mange aldri fra. Her er en litt mer voksen variant av barndomsheltene, som gjerne kan bli med langt inn i voksenårene. Tapetet er fra Fantasi Interiør sin kolleksjon Disney Edition 1.

Dele på Pinterest Den tegneseriefrelste

Den fargeglade

En fargeglad tween finner helt sikkert noe spennende i Astex sin kolleksjon PIP III. Den populære kolleksjonen er spekket med glade farger og mønstre.

Dele på Pinterest Den fargeglade

Den skoleflinke

Periodesystemet på veggen er unektelig stilig. Og like greit å lære seg først som sist? Tapetet er fra kolleksjonen Interaction fra Mr Perswall/Borge.

Dele på Pinterest Den skoleflinke

Den lærevillige

Hvem skulle tro at alfabetet på tegnespråk skulle utgjøre et så kult tapet? Her er det fritt frem for barnet å briljere med tegnespråkkunnskapene. Tapetet er fra Mr Perswalls kolleksjon Interaction. 

Dele på Pinterest Den lærevillige

Den smårøffe

Betong og murstein er populære elementer i mange av husets rom, og kan være et tøft innslag også i husets tween sin egen hule. Denne varianten er fra Borges kolleksjon Factory.

Dele på Pinterest Den smårøffe

Den naturinteresserte

Blomster, fugler og sommerfugler er populært blant både voksne og barn. I Sandersons kolleksjon Voyage of Discovery finnes en søt variant.

Dele på Pinterest Den naturinteresserte

Den forfengelige

En diskret variant av små parfyme- og kosmetikkflasker gjør seg på veggen til en pynteglad jente. Denne er fra kolleksjonen Summer Camp fra Green Apple.

Dele på Pinterest Den forfengelige

Den sosiale

En minnebok rett på veggen. Her er det fritt frem for vennene å skrive og lime opp bilder på veggen. Tapetet er fra Mr Perswalls kolleksjon Interaction.

Dele på Pinterest Den sosiale

Den tegneseriefrelste 2

Ønsker man ikke å bruke en hel vegg på tegneseriene, kan et panel være en god idé. Dette er fra Inspirasjon Interiør.

Dele på Pinterest Den tegneseriefrelste 2

Den veslevoksne

Striper er populært i alle aldre. Her er en fin variant for en litt veslevoksen tween. Mønsteret er voksent, men fargene er lekne, og tapetet er lett å kombinere. Denne er fra Borges kolleksjon Kids@Home3, og er snart på vei ut i butikkene.

Dele på Pinterest Den veslevoksne

Mer informasjon

www.astex.no

www.borge.no

www.fantasi.no

www.flugger.no

www.greenapple.no

www.inspirasjon.as

www.intag.no

www.tapethuset.no

www.storeys.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]