Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Pip, piip, piiip - en etterlengtet etterfølger!

Samarbeidet mellom Eijffinger og Pip Studios fortsetter. Nå er tapetboken Pip III lansert - og nye blomstrende, fargerike og kreative tapeter kommer til en butikk nær deg!

 • I kolleksjonen er det en blanding av vanlige repeterende tapeter og digitaltrykkede fototapeter, som hos Eijffinger blir kalt Wallpower.

  Foto:

 • Kolleksjonen inneholder ny varianter av flere av de karakteristiske Pip-designene vi er blitt så glade i. Flere av dem kommer med helt nye bakgrunnsfarger.

  Foto:

 • De stormønstrede og svært detaljerte designene passer meget godt til fondvegger. I den nye boken finnes også flere småmønstrede design å kombinere disse med.

  Foto:

 • Erik Torp fra Astex og Lucien van Uffelen fra Eijffinger, viste stolt frem det siste resultatet fra det fremgangsrike samarbeidet mellom tapetprodusenten og kreative Pip Studio, tapetboken Pip III.

  Foto:

 • De klassiske, stormønstrede Pip-designene egner seg godt for fondvegger.

  Foto:

 • Boken inneholder flere småmønstrede design, som fint kan kombineres med én-veggstapetene.

  Foto:

Annonse
Annonse

Etter seks år på markedet er tapetene i den første kolleksjonen fra Pip Studio fortsatt blant de bestselgende designen fra Eijffinger. Da den andre samarbeidsboken ble lansert i 2011, trodde eksportsjefen Lucien van Uffelen at salget fra Pip I ville gå ned. I stedet gikk det opp! Nå håper han på samme som suksess da Pip III blir lansert:

Fremgangsrikt samarbeid

– Samarbeidet mellom oss og Pip Studio har vært en gedigen suksess. Pip Studio er kjent for sine kreative og fargerike design, og disse fungerer fint som tapet, forteller han ved et besøk i Norge.

Nederlenderen er i landet for å vise frem Pip III for distributøren Astex og for noen utvalgte butikker, og ifi.no var også invitert til en forhåndstitt. 

Mer modne design

– Designene denne gang er noe mer modne, og beregnet for et etablert publikum, sier han. 

Boken inneholder Wallpower fototapet og nye variasjoner av de karakteristiske stormønstrede motivene. Her er flere tradisjonelle Pip-blomstrer, fugler og sommerfugler, og flere småmønstrede design som fint kan brukes sammen med fondveggstapetene på de øvrige veggene i rommet, eller i tilstøtende rom. 

Og ja, tekoppene er med også denne gang! Og ser du nøye på noen av designene, vil du oppdage små overraskende, humoristiske innslag – for eksempel små, marsjerende maur, og en flue som gjør en loop.

Mint og gull

Lucien van Effelen viser frem Eijffingers og Pip Studios nye tapetbok.

Lucien van Effelen viser frem Eijffingers og Pip Studios nye tapetbok.

Også fargevalgene er til å kjenne igjen – med sterke og klare farger i blått, turkis, rødt og rosa. Den nye kolleksjonen inneholder sennepsfargede, kongeblå, burgunderrøde  og mintgrønne tapeter, gjerne i kombinasjon med gulldekor.  Men det finnes også mer nøytrale fargepaletter i denne kolleksjonen for den som ikke våger like mye.

– Pip Studio er kjent for sin glade design, og arbeider under parolen «Happy design for happy people». Vi bruker avansert produksjonsteknikk og kan videreføre de svært detaljerte mønstrene til flotte tapeter, sier Lucien van Uffelen. 

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

www.astex.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]