IFI logo
Se flere bilder
Pip, piip, piiip - en etterlengtet etterfølger!

Foto: Chera Westman/ifi.no og Eijffinger

Pip, piip, piiip - en etterlengtet etterfølger!

Samarbeidet mellom Eijffinger og Pip Studios fortsetter. Nå er tapetboken Pip III lansert - og nye blomstrende, fargerike og kreative tapeter kommer til en butikk nær deg!

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter seks år på markedet er tapetene i den første kolleksjonen fra Pip Studio fortsatt blant de bestselgende designen fra Eijffinger. Da den andre samarbeidsboken ble lansert i 2011, trodde eksportsjefen Lucien van Uffelen at salget fra Pip I ville gå ned. I stedet gikk det opp! Nå håper han på samme som suksess da Pip III blir lansert:

Fremgangsrikt samarbeid

– Samarbeidet mellom oss og Pip Studio har vært en gedigen suksess. Pip Studio er kjent for sine kreative og fargerike design, og disse fungerer fint som tapet, forteller han ved et besøk i Norge.

Nederlenderen er i landet for å vise frem Pip III for distributøren Astex og for noen utvalgte butikker, og ifi.no var også invitert til en forhåndstitt. 

Mer modne design

– Designene denne gang er noe mer modne, og beregnet for et etablert publikum, sier han. 

Boken inneholder Wallpower fototapet og nye variasjoner av de karakteristiske stormønstrede motivene. Her er flere tradisjonelle Pip-blomstrer, fugler og sommerfugler, og flere småmønstrede design som fint kan brukes sammen med fondveggstapetene på de øvrige veggene i rommet, eller i tilstøtende rom. 

Og ja, tekoppene er med også denne gang! Og ser du nøye på noen av designene, vil du oppdage små overraskende, humoristiske innslag – for eksempel små, marsjerende maur, og en flue som gjør en loop.

Se flere bilder
Mer modne design

Foto:

De stormønstrede og svært detaljerte designene passer meget godt til fondvegger. I den nye boken finnes også flere småmønstrede design å kombinere disse med.

Mint og gull

Også fargevalgene er til å kjenne igjen – med sterke og klare farger i blått, turkis, rødt og rosa. Den nye kolleksjonen inneholder sennepsfargede, kongeblå, burgunderrøde  og mintgrønne tapeter, gjerne i kombinasjon med gulldekor.  Men det finnes også mer nøytrale fargepaletter i denne kolleksjonen for den som ikke våger like mye.

– Pip Studio er kjent for sin glade design, og arbeider under parolen «Happy design for happy people». Vi bruker avansert produksjonsteknikk og kan videreføre de svært detaljerte mønstrene til flotte tapeter, sier Lucien van Uffelen. 

Se flere bilder
Lucien van Effelen viser frem Eijffingers og Pip Studios nye tapetbok.

Foto:

Lucien van Effelen viser frem Eijffingers og Pip Studios nye tapetbok.

Mer informasjon:

www.astex.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.