Kategorier

Meny

Konto

Yrende dyreliv på tapetfronten

Skap en ny og sommerlig atmosfære i rommet, nå er det sommerfugler som står på tapetet.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Yrende dyreliv på tapetfronten

Foto: Produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tapetets verden finnes det uttallige mønstre og farger slik at alle kan finne sin favoritt. Motiver fra dyrenes verden er intet unntak.

Ny look til boligen

Enten du går for én vegg eller tapet rund baut finnes det garantert et mønster som passer din stil. Noen få ruller er alt som skal til for å gi boligen en helt ny stil.

- Et tapet med sommerfuglmotiver passer godt der man vil ha en litt lettere og avslappet stemning. Kundene kjøper ofte slike tapeter til å ha på barnerom, stuen eller på sommerstedene sine, forteller Erik Torp, daglig leder i Astex. 

Dele på Pinterest Ny look til boligen

Sommerfuglens farger

Stadig flere nordmenn får smak for tapet.  Flere ganger i året kommer nye kolleksjoner – mange av dem har nå kommet med tapeter hvor sommerfugler har en sentral plass. Felles for de fleste er de flotte fargene som pryder tapetene.

Øverst i saken kan du se noen fine eksempler på tapeter med sommerfuglmotiver.

Lett oppsett med fibertapet.

De fleste tapetrullene som selges i Norge i dag er av typen fibertapet, og vinyltapeter, papirtapeter og tekstiltapeter lages nå med fiberbakside. Fordelen er at alle fibertapeter deler egenskapen om enklest mulig oppsetting. Det betyr først lim på vegg, og deretter opp med tapet, uten behov for forfukting. Og siden monteringen nå er en lek, ligger alt til rette for fornying med tapet!

Mer informasjon:

www.astex.no

www.fantasi.no

www.storeys.no

www.tapethuset.no

www.borge.no

www.fargerike.no 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]