Kategorier

Meny

Konto

Tar barna på alvor

- Jeg har en sterk overbevisning om at barna selv skal være med i prosessen når man fikser barnerom, og jeg har gjort denne kolleksjonen i en dialog med barn. Mine egne og andres, sier Isabelle McAllister om sin nye tapetkolleksjon for Mr Perswall/Borge.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tar barna på alvor

Foto: Borge

I Sverige er Isabell McAllister kjent for sine fargerike design for barn og ungdommer. Via både en egen blogg og som innreder på TV har designeren og kreatøren gjort sin morsomme designstil kjent.

I samarbeid med fototapetprodusenten Mr Perswall har hun nå laget en kolleksjon som tar barn og ungdom på alvor. Kolleksjonen inneholder ti ulike mønstre i flere farger, og dette er tapet som er litt tøffere, litt barnsligere, og mer gøyale enn mange andre design for familiens yngre medlemmer. 

Fondvegg ideelt på barnerom

- En fondvegg er den ultimate måten å gi et rom en følelse, og det passer jo ekstra bra i et barnerom siden barnet stadig utvikler seg. En fondvegg er lett å gjøre om når barnet endrer smak og stil. For meg handler også innredning om å ha det morsomt, gjennom å legge til farger og stil. Ikke bare være fornøyd med at noe er fint, men tørre å se hva som skjer om man gjør litt mer, sier Isabell McAllister.

Dele på Pinterest Fondvegg er godt egnet på barnerom.

Fondvegg er godt egnet på barnerom.

Mer informasjon

www.borge.no

www.mrperswall.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]