IFI logo
Se flere bilder
Tar barna på alvor

Foto: Borge

Tar barna på alvor

- Jeg har en sterk overbevisning om at barna selv skal være med i prosessen når man fikser barnerom, og jeg har gjort denne kolleksjonen i en dialog med barn. Mine egne og andres, sier Isabelle McAllister om sin nye tapetkolleksjon for Mr Perswall/Borge.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Sverige er Isabell McAllister kjent for sine fargerike design for barn og ungdommer. Via både en egen blogg og som innreder på TV har designeren og kreatøren gjort sin morsomme designstil kjent.

I samarbeid med fototapetprodusenten Mr Perswall har hun nå laget en kolleksjon som tar barn og ungdom på alvor. Kolleksjonen inneholder ti ulike mønstre i flere farger, og dette er tapet som er litt tøffere, litt barnsligere, og mer gøyale enn mange andre design for familiens yngre medlemmer. 

Fondvegg ideelt på barnerom

- En fondvegg er den ultimate måten å gi et rom en følelse, og det passer jo ekstra bra i et barnerom siden barnet stadig utvikler seg. En fondvegg er lett å gjøre om når barnet endrer smak og stil. For meg handler også innredning om å ha det morsomt, gjennom å legge til farger og stil. Ikke bare være fornøyd med at noe er fint, men tørre å se hva som skjer om man gjør litt mer, sier Isabell McAllister.

Se flere bilder
Fondvegg er godt egnet på barnerom.

Foto:

Fondvegg er godt egnet på barnerom.

Mer informasjon

www.borge.no

www.mrperswall.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.