Kategorier

Meny

Konto

La veggen vise hvem du er

Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det. Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger. Mulighetene for tenåringen er uendelige.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
La veggen vise hvem du er

Foto: Storeys, Borge, Beckers, Norsjö, Fantasi Interiør, Nordsjö

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det finnes et hav av muligheter til spennende interiørløsninger til ungdomsrommene. La tenåringen la interiøret på rommet gjenspeile personligheten - her er noen forslag:

Dele på Pinterest Popkultur med etnisk mix. En overflod av detaljer, luksus og farger er det i motivene fra karakteristiske Melli Mello. (Foto: Fantasi Interiør)

Popkultur med etnisk mix. En overflod av detaljer, luksus og farger er det i motivene fra karakteristiske Melli Mello. (Foto: Fantasi Interiør)

Dele på Pinterest Graffiti kan uttrykkes på mange forskjellige overflater. Slitte gamle treplanker er her brukt som lerret skaper en spennende effekt. Kolleksjonen inneholder mange gatekunstmotiver. (Foto: Borge)

Graffiti kan uttrykkes på mange forskjellige overflater. Slitte gamle treplanker er her brukt som lerret skaper en spennende effekt. Kolleksjonen inneholder mange gatekunstmotiver. (Foto: Borge)

Dele på Pinterest The sky is the limit! Hvorfor stoppe med malingen når du kommer opp til skillet mellom vegg og tak? Fortsette med veggfargen i taket – og gi rommet et løft! Her er brukt farge 1050-B30G. (Foto: Beckers)

The sky is the limit! Hvorfor stoppe med malingen når du kommer opp til skillet mellom vegg og tak? Fortsette med veggfargen i taket – og gi rommet et løft! Her er brukt farge 1050-B30G. (Foto: Beckers)

Dele på Pinterest Sett sport på veggen! Joggesko og sneakers har ofte kule og dekorative såler. Bruk favorittskoene som sjablong når du maler veggen! (Foto: Nordsjö)

Sett sport på veggen! Joggesko og sneakers har ofte kule og dekorative såler. Bruk favorittskoene som sjablong når du maler veggen! (Foto: Nordsjö)

Dele på Pinterest Mot en mørk bakgrunn, S7502-Y, kommer fargeklattene til sin rett. Bruk tapetrester, malingsrester eller stoffstykker til å kle baksiden hylleboksene, og mal møblene i en knallfarge for en personlig vri. (Foto: Nordsjö)

Mot en mørk bakgrunn, S7502-Y, kommer fargeklattene til sin rett. Bruk tapetrester, malingsrester eller stoffstykker til å kle baksiden hylleboksene, og mal møblene i en knallfarge for en personlig vri. (Foto: Nordsjö)

Dele på Pinterest Pop med pels. Mykt og varmt, lunt og tøft. Pelsimitasjon kommer nå ikke bare innen mote, men også for veggen. (Foto: Storeys)

Pop med pels. Mykt og varmt, lunt og tøft. Pelsimitasjon kommer nå ikke bare innen mote, men også for veggen. (Foto: Storeys)

Mer informasjon

Storeys

Borge

Beckers

Fantasi Interiør

Nordsjö

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]